.

.

Норковые Кърпи за Люлка Унисекс за Новородени Момчета И Момичета, Плюшени Кърпи за Люлка, Пясъчен Часовник, Овални Кош, Матрак, Кош (Лилаво Фуксия)

Норковые Кърпи за Люлка Унисекс за Новородени Момчета И Момичета, Плюшени Кърпи за Люлка, Пясъчен Часовник, Овални Кош, Матрак, Кош

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

✬✬ Е предназначена за бебета И майки : Изработен е от 100% висококачествена тъкан на фин грах Приятна на допир мека, топла, сверхпрочная плат от фин кашмир осигурява изключителен комфорт. Идеален за ежедневна употреба. ✬✬ НАНЕСЕТЕ ГО В продължение на НЯКОЛКО СЕКУНДИ, Благодарение на эластичному дъното на тези меки и дишащи кърпи за люлка се нанася в продължение на няколко секунди и е гарантирано да остане на мястото си, без значение какво. ✬✬ Възможно най-добрите ГРИЖИ за ДЕТЕТО си : Нашите супер меки кърпи за детска люлка от природата са и дишат, като предоставя на вашето бебе нежно докосване, са идеални за това, че вашето дете е удобно и уют, което улеснява сън. ✬✬СВЕРХМЯГКОСТЬ И КОМФОРТ : Сверхмягкая плат осигурява комфорт и топлина на бебето по време на промяна на тампон.Непромокаеми подложки за промяна на тампон може да се почувства студени и строги на гърба на бебето, но мек материал, този своята практика ще бъде добре се отразява на кожата на бебето. ✬✬ Подходящ за: овалния матрак за люлка 29,5 х 18 х 1 инч. Подходящи размери до 33 х 17 х 2 сантиметра. ✬✬ Е предназначена за бебета И майки : Изработен е от 100% висококачествена тъкан на фин грах. Приятна на допир мека, топла, сверхпрочная плат от фин кашмир осигурява изключителен комфорт. Идеален за ежедневна употреба. ✬✬ НАНЕСЕТЕ ГО В продължение на НЯКОЛКО СЕКУНДИ, Благодарение на эластичному дъното на тези меки и дишащи кърпи за люлка се нанася в продължение на няколко секунди и е гарантирано да остане на мястото си, без значение какво. ✬✬ Възможно най-добрите ГРИЖИ за ДЕТЕТО си : Нашите супер меки кърпи за детска люлка от природата са и дишат, като предоставя на вашето бебе нежно докосване, са идеални за това, че вашето дете е удобно и уют, което улеснява сън. ✬✬СВЕРХМЯГКОСТЬ И КОМФОРТ : Сверхмягкая плат осигурява комфорт и топлина на бебето по време на промяна на тампон.Непромокаеми подложки за промяна на тампон може да се почувства студени и строги на гърба на бебето, но мек материал, този своята практика ще бъде добре се отразява на кожата на бебето. ✬✬ Подходящ за: овалния матрак за люлка 29,5 х 18 х 1 инч. Подходящи размери до 33 х 17 х 2 сантиметра.Материал : 100% полиестер в дребния грах.Подходящ за : 33x17x2 см, с Овална матрак за люлка, накладки за люлка.Ако търсите практичен, но и стилен детски душ или подарък за новороденото, този комплект чаршафи за легла - чудесен избор!Модерни, стилни щампи са подходящи за използване в бебешки както за момчета, така и за момичета и осигуряват максимален комфорт за бебето.

Други функции

Най-добри сделки