.

.

Правоъгълна Скоба Битумен Инструмент За Ъглова Скоба От Алуминиева Сплав Ръчни Инструменти Крепежный Стяга Здрава Заваръчна Скоба За Завинтване На Дървени Завар?

Правоъгълна Скоба Битумен Инструмент За Ъглова Скоба От Алуминиева Сплав Ръчни Инструменти Крепежный Стяга Здрава Заваръчна Скоба За Завинтване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Този продукт е траен правоъгълна скоба, изработен от висококачествени материали за леене под налягане алуминиева сплавБързо монтируемый, здрав и нескользящий, сигурен и надежден, той е много добър битумен инструмент за дървообработване.Изделието е оборудвано с регулируема въртяща се гъба за прецизно позициониране и фиксиране на детайла.Подходящ е за регулиране, забиване на пирони, дограма работи, заваряване, завинтване, изработка на шкафове, кутии и рамки за снимки.Съединете двата дървени бара различна дебелина под ъгъл 90 градуса.Този продукт е траен правоъгълна скоба, изработен от висококачествени материали за леене под налягане алуминиева сплав.Бързо монтируемый, здрав и нескользящий, сигурен и надежден, той е много добър битумен инструмент за дървообработване.Изделието е оборудвано с регулируема въртяща се гъба за прецизно позициониране и фиксиране на детайла.Подходящ е за регулиране, забиване на пирони, дограма работи, заваряване, завинтване, изработка на шкафове, кутии и рамки за снимки.Съединете двата дървени бара различна дебелина под ъгъл 90 градуса. Този продукт е траен правоъгълна скоба, изработен от висококачествени материали за леене под налягане алуминиева сплав. Съединете двата дървени бара различна дебелина под ъгъл 90 градуса. Изделието е оборудвано с регулируема въртяща се гъба за прецизно позициониране и фиксиране на детайла. Бърз монтаж, здрав и нескользящий, сигурен и надежден, той е много добър битумен инструмент за дървообработване. Подходящ е за регулиране, забиване на пирони, дограма работи, заваряване, завинтване, изработка на шкафове, кутии и рамки за снимки.Параметри : Тип на продукта : Правоъгълен заваръчна скоба Материал : Алуминий сплавспецификация : 90 ° Ширина на челюстите : прибл. 95 мм /3,7 Обхват на наклон : около 68 мм /2,7 инча Осъществяване Списък : 1 х правоъгълен заваръчна скоба.

Други функции

Item Type:
Right Angle Welding Clamp 
Material:
Aluminum alloy
Specification:
90°
Jaw Width:
Approx. 95mm / 3.7in
Clamping Range:
Approx. 68mm / 2.7in
Package List:
1 x Right Angle Welding Clamp :
Най-добри сделки