.

.

Cabilock Пластмасови Чекмеджета За Съхранение На Art Case Контейнер За Нокти Трислойно Плавателни Съдове За Съхранение На Многоцелеви Инструмент За Маникюр Пластмасова ?

Cabilock Пластмасови Чекмеджета За Съхранение На Art Case Контейнер За Нокти Трислойно Плавателни Съдове За Съхранение На Многоцелеви Инструмент

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ПП КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на инструменти за НОКТИ-АРТ - Направете декорации за нокти организирани и упорядоченными.ПРОЗРАЧНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Направена от материал, трайно и безопасно за използване.КАЛЪФ за МАНИКЮРНОГО НАБИРАНЕ - лек, с дръжка за лесно използване.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на DIY - са идеални за професионална или домашна употреба.ПРЕНОСИМ КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Произведен от материал, трайно и безопасно за използване.Пакетът включва 1 x кутия за инструменти за дизайн на ноктите Характеристики-идеален за професионална или домашна употреба. - Трислоен дизайн, достатъчно за съхранение на инструменти за нокти-арт. - Материал : PP. - Произведен от материал, трайно и безопасно за използване. - Лесен с дръжка за лесно използване. - Направете декорации за нокти организирани и упорядоченными. - Размер : около 32 x 18 x 14 см - Цвят : розов.Информация за продукта калъф за маникюрного набор от Този предмет е изработен от висококачествен полипропилен материал за трайни и практично използване. преносим кутия за съхранение на Този професионален кутия за съхранение на инструменти за дизайн на ноктите с голям капацитет и фина обработка, преносим дизайн, изключително удобни за носене с вас навсякъде.кутия за съхранение на инструменти за нокти-арт е Чудесен избор за подарък за приятелите-на майстори за маникюр.

Други функции

Най-добри сделки