.

.

Зарядно устройство Kissmart за Sonos Roam, Магнитна Поставка за зареждане, Докинг станция за динамиката на Sonos Roam, Bluetooth (БЕЗ захранващ адаптер)

Зарядно устройство Kissmart за Sonos Roam, Магнитна Поставка за зареждане, Докинг станция за динамиката на Sonos Roam, Bluetooth (БЕЗ захранващ

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

▶Съвместимост : Това зарядно е съвместимо с Sonos Roam [слушалка Bluetooth в комплекта не са включени !!!] ▶ Премия и надеждни : Поставка за зареждане Sonos е изработена от висококачествени материали и идеално се вписва в зона за зареждане на Sonos Roam, осигуряване на стабилна производителност на зареждане. ▶ Надеждна защита : поставка за зареждане Sonos, вградена в интелигентни чипове, предпазва говорителя от претоварване работен ток или късо съединение, осигуряване на безопасни условия за зареждане. ▶ Удобна и лесна употреба : зареждане просто инсталирайте говорител на зарядното устройство.За подобряване на работата на препоръчваме ви да използвате препоръчва адаптер (5, 2). ▶ Помещение включва : 1 х зарядно устройство за Sonos Roam (слушалка Bluetooth в комплекта не са включени).с искрено услуги след продажбата поддръжката, ако имате някакви въпроси, ние ще решим за вас в рамките на 24 часа. ▶Съвместимост : Това зарядно е съвместимо с Sonos Roam [слушалка Bluetooth в комплекта не са включени !!!]. ▶ Премия и надеждни : Поставка за зареждане Sonos е изработена от висококачествени материали и идеално се вписва в зона за зареждане на Sonos Roam, осигуряване на стабилна производителност на зареждане. ▶ Надеждна защита : поставка за зареждане Sonos, вградена в интелигентни чипове, предпазва говорителя от претоварване работен ток или късо съединение, осигуряване на безопасни условия за зареждане. ▶ Удобна и лесна употреба : зареждане просто инсталирайте говорител на зарядното устройство.За подобряване на работата на препоръчваме ви да използвате препоръчва адаптер (5, 2). ▶ Помещение включва : 1 х зарядно устройство за Sonos Roam (слушалка Bluetooth в комплекта не са включени).с искрено услуги след продажбата поддръжката, ако имате някакви въпроси, ние ще решим за вас в рамките на 24 часа.Сменное зарядно устройство, съвместимо с Bluetooth-високоговорител Sonos Roam Параметри : Вход : 5 v/1,5 ~ 2 Изход : 5 v/1 А на Помещение включва : 1 х поставка за зареждане Sonos Roam (Bluetooth-високоговорител в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки