.

.

Дългата Сатен Шапчица за сън, Дългата Шапчица от 2 теми за Заплетения на косата в опашка, Меки Свободни Шапки, с Еластична Лента, Копринена Шапка за Сън върху Дълга К?

Дългата Сатен Шапчица за сън, Дългата Шапчица от 2 теми за Заплетения на косата в опашка, Меки Свободни Шапки, с Еластична

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

?2 бр дълги сатен шапки за еднократна употреба за сън : комплектът включва 2 големи дълги шапки за сънКаишка е изработена от полиэстеровой тъкан, с много тънка плетиво ластик вътре, който е много удобен.Лек дизайн, който не стеснит главата. ? Мек и дишащ материал : Нашата шапка с дълги плитки е изработена от копринено гладък материал, гладка, лъскава, удобна, дишаща, комфортна в чорап, лека, помага за намаляване на триенето между косата и възглавница, осигурявайки ви приятен сън. ? Специален дизайн за дълга коса : Дължина : 64 см/25,2 инча, ширина : 32 см/12,6 инча. Подходящ за повечето размери на главата.Предназначен за дълга коса и подходящ за всички типове коса.Идеален за дълга коса, дълги косичек, дълга къдрава коса, естествена коса, дълги естествена коса, конски опашки и т. също така Е отлична шапка за чернокожите жени. ? Удобни за носене : гладка и дишаща сатен шапчица за сън осигурява максимална защита на косата и предотвратява тяхната спутывание.Задържане на влагата и придаващи блясък на косата може да ги предотврати изсушаване, чупливи и загуба през нощта. ? Многократно приложение : Тези шапки за сън наистина са удобни за ежедневна употреба и са отличен помощник, когато умываетесь, нанасяте грим, да вземе душ или дори да се занимавате с домашна работа.Идеален за спа-процедури, маски, душ или всеки друг начин за грижа за косата.Идеален подарък за вашата съпруга, майка, сестра, приятелка рожден ден или годишнина/Ден на благодарността /Коледа/ Нова година. ?2 бр дълги сатен шапки за еднократна употреба за сън : комплектът включва 2 големи дълги шапки за сън.Каишка е изработена от полиэстеровой тъкан, с много тънка плетиво ластик вътре, който е много удобен.Лек дизайн, който не стеснит главата. ? Мек и дишащ материал : Нашата шапка с дълги плитки е изработена от копринено гладък материал, гладка, лъскава, удобна, дишаща, комфортна в чорап, лека, помага за намаляване на триенето между косата и възглавница, осигурявайки ви приятен сън. ? Специален дизайн за дълга коса : Дължина : 64 см/25,2 инча, ширина : 32 см/12,6 инча. Подходящ за повечето размери на главата.Предназначен за дълга коса и подходящ за всички типове коса.Идеален за дълга коса, дълги косичек, дълга къдрава коса, естествена коса, дълги естествена коса, конски опашки и т. също така Е отлична шапка за чернокожите жени. ? Удобни за носене : гладка и дишаща сатен шапчица за сън осигурява максимална защита на косата и предотвратява тяхната спутывание.Задържане на влагата и придаващи блясък на косата може да ги предотврати изсушаване, чупливи и загуба през нощта. ? Многократно приложение : Тези шапки за сън наистина са удобни за ежедневна употреба и са отличен помощник, когато умываетесь, нанасяте грим, да вземе душ или дори да се занимавате с домашна работа.

Други функции

Най-добри сделки