.

.

Златисто-Черна Фолио За Абитуриентски партита 2023 г., Фон за Снимки, Пердета с Ресни от фолио, Декорация за Абитуриентски клас 2023 година, Блестящ Декоративен фон за ф?

Златисто-Черна Фолио За Абитуриентски партита 2023 г., Фон за Снимки, Пердета с Ресни от фолио, Декорация за Абитуриентски клас 2023

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

?Уникални абитуриентски произход : Пердета с ресни от златна черно фолио, за да проверите за абитуриентски партита, декорации, които ще направят вашата выпускную парти уникална и ще създаде прекрасно спомен с този фон ??Честито на завършилите 2023 г. : дизайн на заден план, за абитуриентски партита включва в себе си елементи от дизайна на абитуриентски, като текст [Честито на завършилите, САМО ЧЕ ВЫПУСТИЛИСЬ]; Освен това, на фона на абитуриентски партита изпълнена със злато, за да направи целия проект по-привлекателен и изискан, те ще добави вкус жизнерадостному декора. ??На помещение и включва : 2 опаковки пердета с ресни от фолио, принт с пайети Поздравява Градушка, размер : 3,3 х 6,6 фута всяка е чудесен фон за една фотосесия за абитуриентски партита. ??На помещение и включва : 2 опаковки пердета с ресни от фолио, принт с пайети Поздравява Градушка, размер : 3,3 х 6,6 фута всяка е чудесен фон за една фотосесия за абитуриентски партита. ?? Лесно нанасяне : Свалям двустранен самозалепваща лента и залепете завеса с ресни върху желаните места, подходящи за оформяне на отвора на вратата, на прозореца, на стените, спални, игри стая и на сцената. Брой златисто-черен фон за абитуриентски партита 2023 година, е за фотография, пердета с ресни от фолио, абитуриентски бижута, изработени от фолио 2023 година, блестящ декоративен фон за фотобудки Grad (6,6 x 6,6 фута).

Други функции

Най-добри сделки