.

.

ЯНБО Погребална Урна За Кремация на Човешкия Пръст Пълнолетно Дете, Урни за Кремация на Домашни Любимци Отбелязване на Ръчно изработени Погребални Урни в Домашни ?

ЯНБО Погребална Урна За Кремация на Човешкия Пръст Пълнолетно Дете, Урни за Кремация на Домашни Любимци Отбелязване на Ръчно изработени

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Материал : Погребална урна за съхранение на пепел, елегантен контейнер от керамика, вътре в която се съхранява пепелта Размер : 14 см диаметър 12 см височина, резервоар за вода от около 1000 мл. Може да се използва за споделяне на пепел пораснали деца, както и за съхранение на ценни останки от домашни животни.Характеристики : Писанка здрава, лесна за оформяне, изработени ръчно и създава уникални погребението. за вашите близки използвайте ковчези, за да ги съхранява пепелта.Подходящ : Много подходяща за хранене на хора или праха на домашни любимци (кучета, котки, птици и т. Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Материал : Погребална урна за съхранение на праха, елегантен керамичен съд, в която се съхранява пепелта. Размер : 14 см диаметър 12 см височина, резервоар за вода от около 1000 мл. Може да се използва за споделяне на праха пораснали деца, както и за съхранение на ценни останки от домашни животни.Характеристики : Писанка здрава, лесна за оформяне, изработени ръчно и създава уникални погребението. за вашите близки използвайте ковчези, за да ги съхранява пепелта.Подходящ : Много подходяща за хранене на хора или пепел, домашни любимци (кучета, котки, птици и т. Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Име на продукта : Похоронная урна Вид на продукта : Урна за кремация възрастни / деца / домашни любимци Материал : керамика цвят : черен Цвят на лотос, черна перушина Размер : Височина-около 12 см, диаметър около 14 см, Обем на водата : около 1000 мл Тегло : 1 кг Направи ли това ръчно : Да.

Други функции

Най-добри сделки