.

.

Cabilock 16 бр Разделители За Рафтове, Разделители Библиотечни Портмонета, Разделител от Полипропилен, богат на функции Прозрачна лавица за книги, Органайзер За Домашн?

Cabilock 16 бр Разделители За Рафтове, Разделители Библиотечни Портмонета, Разделител от Полипропилен, богат на функции Прозрачна лавица

BGN 15.59

Брой продукти
На склад

Пп Преграда за съхранение на отделения : Подходяща за гардероб, кухня, офис, за да увеличите пространството за съхранение в гардероба.Органайзер за рафтове в гардероба : Този разделител на рафтовете може свободно да се регулира позицията си в съответствие с необходимото ви пространство.Разделители преградни стени в гардероба : Този разделител - най-добрият избор за съхранение на дрехи, хавлии, чаршафи, пуловери, кутии и т. Разделител дрехи в гардероба : Този сепаратор позволява да се класифицират вашия гардероб, за пълноценно използване на пространството за съхранение.Прозрачни разделители рафтове : те могат да се инсталира без инструменти и те няма да оставят драскотини и следи върху рафта.Преграда за съхранение на отделения : Подходяща за гардероб, кухня, офис, за да увеличите пространството за съхранение в гардероба.Органайзер за рафтове в гардероба : Този разделител на рафтовете може свободно да се регулира позицията си в съответствие с необходимото ви пространство.Разделители преградни стени в гардероба : Този разделител - най-добрият избор за съхранение на дрехи, хавлии, чаршафи, пуловери, кутии и т. Разделител дрехи в гардероба : Този сепаратор позволява да се класифицират вашия гардероб, за пълноценно използване на пространството за съхранение.Прозрачни разделители рафтове : те могат да се инсталира без инструменти, и те не ще оставят драскотини и следи върху рафта.Списък на пакетите 4 бр x 4 × Разделители рафтове в килера Характеристики - Размер : 18.50 X1 разделители рафтове в гардероба. - Са с отлично материал, плътни и практични за продължителна употреба разделители за организиране на гардероба. - Материал : разделители рафтове от полипропилен Цвят : прозрачен разделител рафтове - не само за гардероба ви, но и за рафтове, полици за баня, кухненски шкафове и още много други!органайзер за рафтове в гардероба - Използвайте тази разделителната дъска за отделяне на вашите продукти, за сортиране и съхранение на различни предмети в разделителях шкафове. - Можете да ефективно отделяне и подреждане на дрехите си, като си шкафове организирани домашен полочным организатора за кабинет. - Този разделител на рафтовете може свободно да се регулира позицията си в съответствие с необходимото ви пространство рафтове-прегради за гардероб.

Други функции

Най-добри сделки