.

.

Shynek Въженият Органайзер за Пелени, Кошница за Детски Пелени, Масичка за Свободни, Кошница за Детски Памперси със Сменяема Вложка и Куки за инвалидни Колички, Щипки ?

Shynek Въженият Органайзер за Пелени, Кошница за Детски Пелени, Масичка за Свободни, Кошница за Детски Памперси със Сменяема Вложка и

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

платно 【Голям капацитет】 органайзер за пелени с размер 14x8,5x7 инча отлични за събиране на множество детски неща, като дрехи, кърпи, шишета, играчки, оригване и други неща. 【Скоби за бебешки колички】 предлага с 1 чифт куки за детски колички, лесно подвешиваются в количката или яслите, са удобни за смяна на пелени. 【Свалящ поставяне】 Въженият пелена caddy е оборудван с регулируема вътрешна преграда, предназначена за разделяне на някои стаи, в които се съхраняват вещи на детето, и вашата количка за памперси аккуратная. 【Здрав】кош за пелени са изработени от 100% futon платно, което се отличава със стилен и уникален дизайн.Този органайзер за детски неща здраво прошит тръстика въже, така че нашата фабрика органайзер за пелени, достатъчно здрав, за да може да се използва в продължение на дълго време. 【Приятен подарък за има майки】 Въженият пелена caddy - модерен, просторен, трайни и преносими.Всички тези предимства са причини за това, че коша за памперси си струва да се купи подарък има майка.Кутия за съхранение : Цвят : не е съвсем бял с черен плат Материал : 100% хлопчатобумажный платно Размер : 14x8,5x7 инча (дължина x широчина x височина) Т-образни подвижни вътрешна преграда : Цвят : сив на райе Материал : fabric Размер : 11,4x6,2 инча (дължина x височина) на Помещение включва : -1 кошница за съхранение на памперси-1 част Т-образна подвижна вътрешна преграда -2 част на скоби за бебешки колички.

Други функции

Най-добри сделки