.

.

Акумулаторен адаптер URUN за прахосмукачки серия Дайсън V7 + V8, за батерията, Kobalt 24, преработен, отвори за смяна на батерията, Дайсън V7 + V8, подходящи за прахосмукачки се?

Акумулаторен адаптер URUN за прахосмукачки серия Дайсън V7 + V8, за батерията, Kobalt 24, преработен, отвори за смяна на батерията,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Работи с една литиева батерия Kobalt 24 V】 : Тя преобразува само литиевую батерията Kobalt 24 V за смяна на батерията Дайсън V7/V8Като двата елемента, можете да използвате прахосмукачка V7 / V8 в нормален режим, ако оригиналната батерия е повреден, вместо да купувате нови. 【за Дайсън серия V7/V8】 : Този адаптер KBT24 V7 V8 е съвместим с акумулаторни пръчка Дайсън серия V7 и V8 SV10 Slim и ръчно почистване. 【Лесна инсталация】 Той е много лесен за използване, просто поставете отново батерията 24 В ОЕ в основата на адаптера и включете ги заедно до безжичен пылесосу V7 /V8. 【Съвет】 Изваждайте адаптера, когато той не се използва.Той е оборудван с индикаторна светлина, когато индикаторът светва "зелено", това е индикация за нормална работа, а само като индикатор се превръща в "Червено", това означава, че батерията е ниска. 【Гаранция】 30 дни без причина за връщане. гаранция 1 година. 24-часова онлайн услуга.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Предупреждение : Адаптер KBT24 V7 V8 не може да се използва за зареждане.Когато адаптерът е свързан към батерията; моля, изключете адаптера преди зареждане на батерията!Пакетът включва : 1x Адаптер батерия 24; (Батерия в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки