.

.

Лесна украса вежди Кафяв Молив за Вежди очна линия с Молив за вежди Лесно да се Боядиса, Устойчиви очна линия Гел Писалка Женски Професионален Молив За Грим на Очит?

Лесна украса вежди Кафяв Молив за Вежди очна линия с Молив за вежди Лесно да се Боядиса, Устойчиви очна линия Гел Писалка Женски Професионален

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Моливи за вежди, очна линия 3 допълнителни цветове, ще ви помогнат да създадете различни висулкиОформете лентите за вежди Шаблони за произход Форма на веждите за блондинки, Семилетняя дръжка за очна линия Практика на кожата. молив за вежди водоустойчив, растушевывающийся, издръжлив, вградена четка, двупосочен пълнител, лек, устойчив гел за грим на очите, молив за вежди, червило, за вежди, гел за партита, фестивал, гел за вежди, прозрачен цвят за вежди, гел очна линия, дръжка за вежди, прибиращ се молив за вежди, тънък писец, изпълва грим на веждите, без злоупотреби, гладка и копринена, многофункционален молив за вежди, очна линия, сенки за очи, просто използвайте за начинаещи, професионален грим на веждите hair.no размазывайте грим на очите носете 24 часа в денонощието дръжка за вежди подарък за рожден ден за жените вегетарианството е подходящо за всички сезони не пече лесен за почистване цвят на веждите умерен външна козметика салон на дома на художника.висок пигмент лесно създава естествен грим на веждите рисува красиви вежди удобна нелетающая прах молив за вежди ултра-механичен обрат изпълва разредени участъци от сиво-кафяв, черен молив за вежди тънък преносим.Лесна украса вежди Кафяв молив за вежди очна линия с Молив за вежди Лесно да се боядиса, Устойчиви очна линия Гел писалка Женски професионален молив за грим на очите восъчни пръчки за вежди Ефект: 1. Высокопигментированный молив за вежди, равен супертонкие или дебели и гъсти или дори петна-нанасяйте повторно с лекота. Трайна и не оставя петна. Качествена еластична, удобна гладка дръжка за вежди.It можете да премахнете с хладка вода, след това леко разтривайте почистващ масло.

Други функции

Най-добри сделки