.

.

Потребителски Неонови Надписи за украса на стени, Led Неонови Светлини, Адаптивни за Спални, Персонални Неонова реклама с Лого за Бар, Игрална Стая, Рожден Ден, Колед?

Потребителски Неонови Надписи за украса на стени, Led Неонови Светлини, Адаптивни за Спални, Персонални Неонова реклама с

BGN 23.33

Брой продукти
На склад

【Настройте си неонови надписи】 Предлага персонални неонова рекламаМожете да конфигурирате вашето име, лого, думи, эмодзи, сватбен фон и изберете вашия любим шрифт, цвят, форма на задната част, за да си неонови надписи, че ще направи вашата поръчка неонови надписи фантастични и уникални. 【Високо качество и безопасност на】 Обичай led неонови надписи, изработени по енергоспестяваща и екологична технология flex neon light.В светильниках се използва силициев диоксид, те са леки, прохладни и гладка на допир. подсвечиваемые околните неонови вывесками, led неонови надписи ярки, но не ослепляющие, тихи и енергоспестяващи. 【Лекота на работа и характеристики на диммеров】 Прозрачна акрилна задния панел.Идва с окачен на веригата или ключалка за нокти, можете да се мотае или закачите на стената или прозореца, а също и да го поставите на масата, нощното шкафче, етажерка.Доставя се с регулатора на яркостта, която ви позволява да изберете подходящата яркост в съответствие със сценария за използване. 【Много случаи и персонализирани подаръци 】 Led неонова лампа идеален за дома, интериор на стените над леглото, може също да се използва за украса на офис, домашна бар, магазин.Изискан подарък неонови надписи специален дизайн могат да станат чудесен подарък за Коледа, годишнина, сватба, празници или елегантен подарък на любовта, за съпруга, родители, приятели, колеги, момичета, момчета, юноши, деца.

Други функции

Най-добри сделки