.

.

joybest 1000 БР - Прозрачни Затваряне на опаковки от целофан за чело, размер 10 х 13 см, Пластмасова само уплътняващи Полипропилен пакет за тениски, снимки, документи, 10 x 13 Щ?

joybest 1000 БР - Прозрачни Затваряне на опаковки от целофан за чело, размер 10 х 13 см, Пластмасова само уплътняващи Полипропилен

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【СТРАХОТНА ЦЕНА】 самозалепващи се двуслойни опаковки за чело високо качество дебелина 3,14 milsПродават се в опаковка по 1000 броя. Закупете в изобилие по-дебели и здрави найлонови торбички, за да се осигури отлична подкрепа на бизнеса. 【Размера на продукта】- Найлонови торбички 10x13 инча (не включва лепило клапан), са идеални за щампи 10x13, снимки, документи, опаковане на дрехи, тениски. 【Безопасен МАТЕРИАЛ】 - Тези прозрачни найлонови опаковки са изработени от полипропилен, които нямат мирис, действително нетоксичен и екологичен материал. 【ЗАЩИТАВА 】 - Кристално чиста и закрывающаяся самозалепващи оборудване запечатване лента, която предпазва съдържанието от прах, насекоми, влага, мухъл и т. 【ЛЕСНО да се отстранява и запечатывается】 - Всеки плик найлонова торбичка съдържа самозалепваща уплотнительную ивица, просто махнете отметката, за да роди лепило, и найлонова торбичка за виолончело автоматично запечатается за секунди.Тези прозрачни пластмасови торбички са добре затворени, им е трудно да се прекъсне, те са устойчиви на вода и пыленепроницаемые, подходящ за дневна опаковки.Той също така е чудесно за съхранение и подреждане на малки предмети във всяка стая на вашия дом, за да поддържа реда, което прави живота ви по-лесно и по-удобно!. -Изработен от качествен полиетилен, действително нетоксичен и надежден материал. -Пакети за виолончело предпазват съдържанието от прах и влага.Задължително плътно затваряйте клеящуюся капака, за да се предотврати изпускащ и гарантира свежест. -Самозалепващи, херметически затворени за многократно за съхранение на продукти, подходящи за вашия малък бизнес. -Отлично подходящ за партита, шоколадови бонбони, бисквити и предложения, също така е чудесно за съхранение, опаковки.

Други функции

Най-добри сделки