.

.

Добре се съчетава С подарочными пакети за вино на участието (1 опаковка) - Подарък за участието, Подарък за двойки на участието, Подарък за нея, Подарък за булката, Хл?

Добре се съчетава С подарочными пакети за вино на участието (1 опаковка) - Подарък за участието, Подарък за двойки на участието, Подарък

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

1 : Размерът подарък пакети за всяка бутилка вино е около 55 "W x 13,5 Л, е подходящ за повечето стандартни бутилки вино 750 мл и повечето бутилки бургундско и шампанско. 2 : 1 бр в опаковка. идва с шнурком, който позволява лесно затваряне и отваряне на чантата. 3 : Подарък пакет за вино изработена от futon платна, не съдържащ химически вещества, което го прави натурален и екологично чисти опаковки за бутилки вино влагопоглощающие, износоустойчивост и многократна употреба. 4 : Тези подаръчни опаковки за вино, красиво украсена с бутилка алкохол и в същото време отстранява прах.Добре е подходящ за декорация на партита, на празничния интериор, като на бала, нова работа, нов дом, годеж, сватба, обявяване на бременността, детски душ, пенсиониране и т. 5 : В нашия магазин също има много вино опаковки, които са подходящи за различни поводи и на различни стилове, така че можете да изберете и да закупите.

Други функции

Най-добри сделки