.

.

Топка за упражнения за ръце, укрепване на захващане и рехабилитация Сжимающие Топки за терапия на ръцете, Засилване на пръстите, Облекчаване на артрит и стрес Ерго?

Топка за упражнения за ръце, укрепване на захващане и рехабилитация Сжимающие Топки за терапия на ръцете, Засилване на пръстите,

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

[Универсално приложение] Тези топки за упражнения за ръцете може да се използва за различни цели, включително укрепване на захващане, пальцевую терапия и стреса [Умно упражнение] Тези топки за укрепване на захващане са подходящи за разширяване разкриване на четка, да се увеличи силата на пръстите, в подкрепа на дланта и стягане на китката. [Ергономичен дизайн] Благодарение на удобния и эргономичному дизайн на тези топки за ръчно терапия лесно да се свие и да не се плъзне и не се прехвърлят обратно по време на използването. [Портативен и удобен] Тези топки за упражнения за пръстите на малки и леки, което позволява лесно да ги носите със себе си и да използвате по всяко време и на всяко място. [Ефективна рехабилитация] Независимо от това, восстанавливаетесь ли след травма или управляетесь, тези топки за облекчаване на стреса с ръце са ефективен инструмент за рехабилитация на ръцете и физиотерапия.Характеристики : 1. Подобри здравината на захващане и намаляване на тежестта, с помощта на тези рехабилитационни топки за ръце, произведени от висококачествени материали. Независимо от това, восстанавливаетесь ли след травма или се стремят да поддържат сила на ръцете, тези сжимающие топки за упражнения за ръце са идеални за всеки потребител. Тези топки-симулатори терапия за ръце са идеални както за спортисти, така и за офис работници, укрепване на здравето на ръцете и намаляване на дискомфорт. Тези топки за упражнения за ръцете и пръстите имат различни нива на съпротива, което позволява на потребителите постепенно да се увеличи силата с течение на времето. Благодарение на компактните им размери и стабилна конструкция, тези топки за изстискване на ръце, можете да използвате където и когато пожелаете, за да запазите ръцете си здрави и силни.Спецификация : Тип елемент : Топка за упражнения за ръце Материал : спондж Списък опаковка : 4 x топка за упражнения за ръцете.

Други функции

Item Type:
Hand Exercise Ball
Material:
Sponge
Package List:
4 x Hand Exercise Ball:
Най-добри сделки