.

.

NUOBESTY 1 Кутия Студентска Папка за файлове Консумативи Системните Папки за документи с Офис тежък Корици Ученически Скоби за Опашката Набор от файлове Стационарни д?

NUOBESTY 1 Кутия Студентска Папка за файлове Консумативи Системните Папки за документи с Офис тежък Корици Ученически Скоби

BGN 8.33

Брой продукти
На склад

Канцеларски материали за студенти : Голямо количество по ваш избор, за да задоволят ежедневните си нуждиТе няма да загубят своя дневник, бележки, сметки. Малки скоби : Фина работа и приятен материал, те са подходящи за учители, студенти и други хора, на които това е необходимо.Кламери за класификация на файлове : Можете да използвате тези кламери за подвързване купчини незакрепленной хартия бързо и внимателно, без да губи време.Щипки за хартия : тънка работа с изискан външен вид, лесен за употреба и съхранение.Железни скоби за подвързване : Изработени от висококачествени железен материал, и тези железни скоби, устойчиви на корозия.Осъществяване на списък 1 x кутия скоби, Особености -изящна изработка с изискан дизайн на външния вид, лесни за използване и съхранение на сгъваеми скоби.Сжимайте и преглеждайте с лекота, отпускайте и сжимайте по желание на железни папка със снимки. -Материал : желязо Железни скоби за файлове - Много полезни канцеларски материали и ученически пособия за учениците, учителите и тези, които искат да организират своите книжа или други обекти, предлагащи скоби. -Многофункционален и гъвкав, той може да се организират и съхраняват дневници, хартия, папки, документи, изпит на работа, пакети за закуски и други елементи с мини-шарнирными скоби. Можете да използвате тези кламери за подвързване купчини незакрепленной хартия бързо и внимателно, без да губите време в организаторите за хартия. -Голямо количество по ваш избор, за да задоволят ежедневните си нужди.Това е вашата записная на книгата, бележки, сметки от be lost food bag технологична.Информация за стоки Клипове за класификация на файлове Е един от най-добрите варианти за вас.малки клипове търсите практична скоба за файлове?Вие търсите надежден файлов скоба, която може да изпълнява множество задачи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Файлов скоба, трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки