.

.

AM SeaBlue Женски Раница за лаптоп, Училищна чанта за книги, 15,6 инча, Ежедневието е Чантата за Пътуване, Платно за Колеж с USB порт за зареждане (1-Черен)

AM SeaBlue Женски Раница за лаптоп, Училищна чанта за книги, 15,6 инча, Ежедневието е Чантата за Пътуване, Платно за Колеж

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

1 Силни ученически раници за момичета и отлично качество на изработката : Двойни презрамки за печалба.А задната част на раницата Добре пълен с мрежа Върху Него, което е удобно за носене. Чанта за книги за подрастващите момичета : подобряване на качеството и стила.Използвайте най-платно с 16-инчов криптиране, за да раници по-стегната и предотвратяване на пропастта.Подходящ за жени и момичета, начално училище, гимназия, старшеклассниц, пътешествия, пикници на открито и т. Размер на раницата в райе : 12, "L * 4,8"D * 17"H, размера на чантата за обяд : 9,5 "L * 6,5"D * 6,5"H, размер на пенала : 8, "L * 0,5 " D * 4,2" H, лесен и може да побере лаптоп 15,6 ", с мека вложка за по-добра защита на лаптопа.Достатъчно място, за да побере папки, класьори, канцеларски изделия, тетрадки и други ученически пособия. USB-раница за момичета Space & Pockts : 2 основни джоба, 1 предни джоба с цип, 7 малки вътрешни джоба и 2 странични джоба.Предвидено отделно Място за лаптоп, химикалки, ключове, портфейл, Книги, дрехи, бутилки.Голямо главното отделение Може да се постави в лаптопи с диагонал от 10-15,6 инча и Ipad. Лека раница за момичета : Външен Micro USB с вграден със зарядно, кабел подходящ за употреба на вашето електронно устройство, навсякъде.Usb порт за зареждане Осигурява Само лесен достъп до зареждане.Моля, обърнете внимание, че тази раница няма захранване. Силни ученически раници за момичета и отлично качество на изработката : Двойни презрамки за печалба.А задната част на раницата Добре пълен с мрежа Върху Него, което е удобно за носене. Чанта за книги за подрастващите момичета : подобряване на качеството и стила.Използвайте най-платно с 16-инчов криптиране, за да раници по-стегната и предотвратяване на пропастта.Подходящ за жени и момичета, начално училище, гимназия, старшеклассниц, пътешествия, пикници на открито и т. Размер на раницата в райе : 12, "L * 4,8"D * 17"H, размера на чантата за обяд : 9,5 "L * 6,5"D * 6,5"H, размер на пенала : 8, "L * 0,5 " D * 4,2" H, лесен и може да побере лаптоп 15,6 ", с мека вложка за по-добра защита на лаптопа.Достатъчно място, за да побере папки, класьори, канцеларски изделия, тетрадки и други ученически пособия. USB-раница за момичета Space & Pockts : 2 основни джоба, 1 предни джоба с цип, 7 малки вътрешни джоба и 2 странични джоба.

Други функции

Най-добри сделки