.

.

Кръг от полировальной тъкан, шлифовъчни инструменти грибовидного тип, кръг от бяла кърпа грибовидного цвят с электроинструментами за бормашини (вид гъбички 75 мм)

Кръг от полировальной тъкан, шлифовъчни инструменти грибовидного тип, кръг от бяла кърпа грибовидного цвят с электроинструментами за бормашини

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Изработен от чиста памучна кърпа с добър ефект полиране, а на повърхността след полиране тънка и блестящаИзработен от чиста памучна кърпа с добър ефект полиране, а на повърхността след полиране тънка и блестяща.Тел еднородно качество, витки ясни и трайни, и загуба на тел няма да се случи.Подходящи за шлифоване на повърхности и полиране на метал, бижута, хардуерни продукти, неръждаема стомана, пластмасова, керамика, стъкло и други отрасли на преработващата промишленост.Малък по размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добра производителност. Тел еднородно качество, както сонда ясни и трайни, и спад на тел няма да се случи. Изработен от чист памучен плат, с добър ефект полиране, а на повърхността след полиране тънка и блестяща. Подходящи за шлифоване и полиране на повърхности, метал, бижута, хардуерни продукти, неръждаема стомана, пластмасова, керамика, стъкло и други отрасли на преработващата промишленост. Отлично качество на изработка, идеален заместител на стария и има дълъг срок на служба. Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Параметри : Тип на продукта : Колелото за полиране на бял материя : памук Размер : Грибовидное колелото за бяла кърпа 50 mm : Диаметър : прибл. Колело за бяла кърпа 50 мм / 2 инча 75 mm : диаметър : прибл. 75 мм / 3in Mushroom Колело е от бял плат 100 mm : Диаметър : прибл. 100 мм / 3,9 Област на приложение : Подходящ е за повърхностно шлайфане и полиране на преработващата индустрия от метал, бижута, хардуерни продукти, неръждаема стомана, алуминиеви изделия, дърво, пластмаса, керамика, стъкло, часа.Списък на пакета : 1 х Бял Текстилен Полировальный кръг.

Други функции

Най-добри сделки