.

.

BESTonZON Сватбен Декор Сватбен Декор 3шт Маркери за вино, чаши за вино Стъклен Маркер Маркер за стъклени чаши, закачалки за чаши за вино Комплект от 12 Чаши за шампанско ?

BESTonZON Сватбен Декор Сватбен Декор 3шт Маркери за вино, чаши за вино Стъклен Маркер Маркер за стъклени чаши, закачалки за

BGN 8.53

Брой продукти
На склад

СиликонМультяшные вино маркери - С анимационни дизайна на този етикет на чаша за вино декоративни, лесни за употреба и многоразова.Силиконови медальони за вино за напитки - подходящи за корпоративни събития, ресторанти, партита, KTV, коктейли, братство, барове и така нататък.Идентификатори на чашите за партита - подходящи за партита, тематични партита, коктейли, банкети и т. Силиконовата етикет за бутилки с напитки - продуктите Ни са добре изработени и остави у вас приятни впечатления.ЕТИКЕТ за ЧАШИ с винени НАПИТКИ - помага от пръв поглед е ясно идентифициране на чаши за вино, гости, добавяйки, украса и празнично веселие за всеки случай.Списък на пакетите 36 x маркери за вино, чаши за вино Функции - Помага от пръв поглед е ясно идентифициране на чаши за вино, гости, добавяне на декоративни и празнично веселие на всяко събрание. - Малък размер, ниско тегло, лесна за переноске и съхранение, не заемат много място. - С анимационни дизайна на този етикет на чаша за вино декоративни, лесни за употреба и многоразова. - Тези маркери за вино - това е весел и лесен начин за вашите гости да се идентифицират своите напитки, а това означава, че те повече никога няма да загуби ги. - Материал : силикон - Уникален и изискан дизайн, пълен с творчество и много декоративни.Идеална украса за вино, чаши за вино в страната.Описание на продукта Това са маркери за вино, чаши за вино за партита, изработени от първокласни материали, издръжливи.Тези висулки за вино, чаши за вино са изискан дизайн, изящно украсени с анимационни външен вид и изключително.Те могат не само да се поставя етикет чаша, която можете да използвате, но и да го де.

Други функции

Най-добри сделки