.

.

Силиконови Тела Beavorty Силикон Скрубер За тяло, Гъба, Отшелушивающая Вана За Тяло, Четка За Душата, Гъба За Отстраняване на Мъртвата кожа За Душата, СПА, Чувствителна ?

Силиконови Тела Beavorty Силикон Скрубер За тяло, Гъба, Отшелушивающая Вана За Тяло, Четка За Душата, Гъба За Отстраняване на

BGN 5.92

Брой продукти
На склад

❤️ Отлична мекота и портативен размерИдеален за вашата спортна чанта, на открито. ❤️ Уникален дизайн на никого няма да навреди на кожата, силиконова четка помага на организма дълбоко почистване на кожата и масажирайте, подпомага движението на кръвта. ❤️ Лесен за управление, лесен за носене, подходяща за детски басейна, масаж, семейни бани. ❤️ Дълбоко почиства кожата на главата от замърсяване, също може да се използва за детската душа, масаж на кожата на главата и тялото. ❤️ Силиконова четка между использованиями, нейната лесно да се съхранява.На пипане е по-гигиеничен, отколкото обикновената четка за душата, и, разбира се, не му е нужно да сменяте толкова често. ❤️ Отлична мекота и портативен размер.Идеален за вашата спортна чанта, на открито. ❤️ Уникален дизайн на никого няма да навреди на кожата, силиконова четка помага на организма дълбоко почистване на кожата и масажирайте, подпомага движението на кръвта. ❤️ Лесен за управление, лесен за носене, подходяща за детски басейна, масаж, семейни бани. ❤️ Дълбоко почиства кожата на главата от замърсяване, също може да се използва за детската душа, масаж на кожата на главата и тялото. ❤️ Силиконова четка между использованиями, нейната лесно да се съхранява.На пипане е по-гигиеничен, отколкото обикновената четка за душата, и, разбира се, не му е нужно да сменяте толкова често.Описание Това е силиконова четка за почистване, удобна на допир.Силиконов материал, уникален дизайн, който не травмирует на кожата, дълбоко почиства главата и тялото, прави масаж и спомага за циркулацията на кръвта.Вотрите Структури в кожата, за да стимулира кръвообращението и намаляване на мастните натрупвания в Проблемната зона на кожата.Характеристики Материал : силикон.- Размер : 15,00 X10,00x2,50 см / 5,89 X3,93x0,98 инча.- Цвят : Различни цветове.Пратката включва 2 х масажни четки.

Други функции

Най-добри сделки