.

.

HEINMO Автомобили смарт телефон, Държач за Мобилен телефон, Шкаф, закачалка За Cooper F Series F54 F55 F56 F60 Clubman и Countryman, Автомобил с Твърд Покрив 2021 с LCD тахометър (СИВ ЖАК)

HEINMO Автомобили смарт телефон, Държач за Мобилен телефон, Шкаф, закачалка За Cooper F Series F54 F55 F56 F60 Clubman и Countryman,

BGN 10.99

Брой продукти
На склад

ПРИЛОЖЕНИЕ -За Cooper F серия F54 F55 F56 F60 Clubman и Countryman 2021 с версия на LCD оборотомерАко той не е подходящ за вашия мотоциклет, моля, свържете се с нас. въртене на 360 градуса-за завършване на работата с този притежател е необходимо само управлението на една страна, скоба може напълно да се регулира чрез завъртане на 360 градуса с гъвкава топка глава, за да видите вашето устройство в правилното положение.Забележка по размер-За мобилен телефон 63 мм-88 мм. Ширина на притежателя може да бъде гъвкаво регулиране за съхранение на телефони с размери от 3,5 до 5,5" (с изключение на телефони с негабаритными сгради), подложени на широка гама от тестове, подходящи за повечето мобилни телефони, със здрава, не изисква влакчета и привлекателна система за задържане на устройството.Външен вид-100% напълно нов, можете да изберете червен/сив, уникален и стилен дизайн, идеален за вашия автомобил.ИНСТАЛАЦИЯ - Лесна инсталация, без инструкции.Инсталацията е лесна и удобна, достатъчно е да изберете и инсталирате една ръка.Мобилен телефон GPS за Монтиране на люлката на Притежателя Поставка Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS + цинк сплав.Висококачествен метал Цвят : както е показано на фигура Нескользящий, което предотвратява удари Завъртане на 360 градуса Лесна инсталация, избор на една ръка Приложение : За Cooper серия F F54 F55 F56 F60 Clubman и Countryman 2021 с версия на LCD тахиметър, Помещение включва : 1 * мобилен телефон с GPS-на стена, на държач за люлката Забележка : 1. Моля, проверете модела на автомобила и годината, за да потвърдите, че този продукт е подходящ за него, преди да поръчате. Моля се допуска грешки от ръчно измерване. Монтаж : Инструкции в комплекта не са включени, силно препоръчваме да инсталирате професионалист. Разликата в цвят : Цвят на стоки може да се различават от техните изображения се дължи на осветление и използването на различни монитори.

Други функции

Най-добри сделки