.

.

Тампон за врата с щанга Abaodam Тампон за шията към рамото От Стиропор Тампон за шийката на бедрената кост Тампон За Щанги За Коремни преси Тампон За рамото Тампон За к?

Тампон за врата с щанга Abaodam Тампон за шията към рамото От Стиропор Тампон за шийката на бедрената кост Тампон За Щанги За Коремни преси

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ЛатексНакладки за fretboard на рамената : Изработени от висококачествен експандиран каучук с висока плътност за повишаване на силата.Пяна с множество отворени и затворени клетки, абсорбиращ всички удари за подобряване на комфорта и намаляване на нараняванията. Наплечник за рамената : в комплект крепежни ленти за определяне на лигавицата на място и да се предотврати изпадане.Накладки за повдигане на рамената : подобрен материал, което предотвратява подхлъзване на лигавицата с рамената, подходящ за удължени всякакъв размер.Укрепване тампон за вдигане на тежести : лесно се отдава и се отстранява за секунди.Силовата възглавница за шията : Възглавница за клекове с щанга, Тампон за удар раменния греда за вдигане на тежести (черна).Пратката включва 1 * поставка за щанга Информация за стоки Тампон за мряна-лек и компактен, за носене на спортни чанти. Характеристики възглавници за вдигане на тежести от пеноматериала за тренировки - Цвят : черен. греда за врата с щанга, Независимо от това, поставяте ли пред себе си цели в областта на сила, здраве или фитнес, нека нашата тампон за коремни преси с щанга ще ви помогне да ги постигне, и правете това с комфорт. греда за коремни преси с щанга 7x13. поддръжка на шията мряна -Материал : латекс. защита за шията коремни преси - Размер : 32. хастар от пеноматериала за мряна - В комплект крепежни ленти за определяне на лигавицата на място и да се предотврати изпадане.тампон за клекове на гърба на Нашата уникална конструкция с зъбци помага да се избегне нежелан натиск в областта на шията, гръбначния стълб или в слабините и осигурява допълнителна защита на местата, които се нуждаят от тях. гъба за клекове - лесно се прикрепя и се отстранява за секунди.накладки за врата за вдигане на тежести - каучукови уплътнители за щанги с висока плътност, която лесно се абсорбира удари.накладки за врата за упражняване на големия седалищен мускул 5x7 см - Намаляват натоварването на гърба и раменете си при изпълнение на тежки коремни преси.

Други функции

Най-добри сделки