.

.

Поставка за чаши Zerodeko 2 бр. Тави за чаши на храна за вкъщи, Поставка за кафе, Полистирен тави за кафе чаши, Поставки за поставяне на чаши с 2 дупки, Тави за пакетиране н?

Поставка за чаши Zerodeko 2 бр. Тави за чаши на храна за вкъщи, Поставка за кафе, Полистирен тави за кафе чаши, Поставки

BGN 4.30

Брой продукти
На склад

Доставка на напитки за вкъщи ще се превърне в лесна и удобна, така че няма нужда да се притеснявате за протечке напиткаТози тава за напитки чудесно за всички топли и студени напитки и подходящ за опаковане.Широко приложение, подходяща за офис, училище, на пикник, на дома, ресторанта, партита и още много други.Преносим и лек, тава с питие лесно да се носи на пикник. достатъчно просторен, него не е лесно да се скъса, а тава могат да се поставят директно до с контейнер за продукти.Описаниедержатели за чаши за напитки, плаващ поставка за чаши за басейн, плаващ тава за бассейнавы търсите опаковъчен тава за вашата напитка?Ако е така, вижте тук!Този тава за опаковки, чаши, изработени от висококачествен материал, което дава възможност за сигурно задържане на контейнер за напитки.Опаковъчни тави с широк спектър от приложения, предназначени за заведения за бързо обслужване, заведения за хранене на храна за вкъщи.Характеристики - Цвят : бял - Материал : pearl кожа - Размер : 24,00 X9,50 X7,00 см - достатъчно просторен, него не е лесно да се скъса, а тава могат да се поставят директно с контейнер за продукти.- Доставка на напитки за вкъщи ще се превърне в лесна и удобна, така че няма нужда да се притеснявате за протечке напитка.- Този поднос за напитки чудесно за всички топли и студени напитки, подходящ за опаковане. - Портативен и лек тава го прави лесно за носене напитка със себе си на пикник.- Широко приложение, подходяща за офис, училище, на пикник, на дома, ресторанта, партита и още много други.Пратката включва 2 х поставки за чаши след.

Други функции

Най-добри сделки