.

.

Чанта за съхранение под леглото Ziz Начало на ципове (1, 2, 3 опаковки) За съхранение на меки дрехи под леглото, ленено одеяла, Пуловери, Кутии за съхранение на пуховых о?

Чанта за съхранение под леглото Ziz Начало на ципове (1, 2, 3 опаковки) За съхранение на меки дрехи под леглото, ленено одеяла,

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

100% дишащ нетъкан материал ★ 39 "x 17" x 7" H ★ АБСОЛЮТНО отличен; е изработен от материя, която позволява на въздуха да циркулира вътре в крайна сметка по-дълго запазване свежестта на съхраняваните продукти. ★ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ за СЪХРАНЕНИЕ; искате ли да сложи в ред своите помещения или създаване на допълнително пространство за съхранение под леглото, този универсален органайзер за дрехи ще ви даде перфектния стил. ★ 100% опазването на околната среда; излиза от милиметъра, пакети и кутии, влиза с чанта за съхранение!Отново използвайте го толкова пъти, колкото искате, и намалете количеството на отпадъците, които в крайна сметка замърсяват околната среда. ★ УДОБЕН ДИЗАЙН ЗА ТЪРСЕНЕ, благодарение на прозрачен капак не е нужно да се ровят в стопках, преди да намерите това, което търсите.Спестете време, просто погледни в "прозореца" и вижте, това ли е пакет, който искате да отворите. ★ ЗДРАВ; здрав материал могат да издържат на многократно летенето в полкам кабинет или повърхности под леглото.Освен това, здрав цип гарантира пълна безопасността на вашите дрехи при продължително съхранение.Изработени от дишащ материал Durodero, предотвращающего образуването на мухъл, тези организаторите удобно са поставени под най-различни легла, дори ако мястото е малко.Организаторите Ziz Home под леглото, устойчиви на петна, лесно се мият, лесно да ги опаковат и разопаковането.Можете да ги вземете със себе си в пътуване, да използват в лятната къща, микробус или друг вторичния настаняване.Ето какво можете да получите с това организатора за чанти Ziz Home, предназначени за бельо.

Други функции

Най-добри сделки