.

.

ibasenice Водни Дъмбели За Упражнения с Дъмбели От Водна Пяна, Детски Ръчни Дъмбели, Оборудване за гмуркане с Съпротива в Басейн, Фитнес уреди за Отслабване, Възрастни, ?

ibasenice Водни Дъмбели За Упражнения с Дъмбели От Водна Пяна, Детски Ръчни Дъмбели, Оборудване за гмуркане с Съпротива в Басейн,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 ?【Дъмбели за водни упражнения от пеноматериала】?? Забавен аксесоар за аквааэробики или общи тренировки в басейна.Тези удобни за съхранение на водни гири ще стане чудесно допълнение към вашата тренировка по аквааэробике.Устойчивост на гири ще осигури обща тренировка на горната част на тялото, долната част на гърба и други части. ?【Лесно да носите със себе си】??Водни дъмбели за басейна може да бъде свободно монтаж и демонтаж, което позволява лесно да ги прехвърлят където и да отидете.Водни гири може да ви помогне да отслабнете, да правят физически упражнения и поддържане на форма. ?【 Дъмбели за водни упражнения】?? Забавен аксесоар за практикуване на аквааэробикой или общи тренировки в басейна.Тази лесна за съхранение на водна друго ще се превърне в перфектното допълнение към вашата тренировка по аквааэробике. Устойчивост удължени ще осигури обща тренировка на горната част на тялото, долната част на гърба и други части. ?【Ниска водопоглъщаемост】?? Висококачествени гири ЕВА не абсорбират вода или талаш и много бързо да изсъхне.Помага да отслабнете, премахва вода, доставя удоволствие от водни атракции. ?【Оборудване за водни упражнения 】?? Гири са подходящи за занимания в басейн, спа, фитнес и т., че е подходящ за употреба от възрастни и деца.ОписаниекваДратные упражнения с гири от водна пяна, гири за гмуркане с Съпротива, съоръжения за воден фитнес за възрастни и деца за намаляване на теглото.Характеристики Материал : EVA;-Размер : около 26x14,5x14,5 см;- ? Подходящ за фитнес : Много професионалисти в областта на здравето препоръчват за водни спортове подхожда за тези, които не могат удобно да се обучават на сушата, защото плаваемост на вода може да намали натиска върху костите, ставите и мускулите.- ? Висококачествен материал : Фитнес гири EVA Foam, изработени от пяна EVA, която е много лека и .Те могат да предостави променлив подкрепа, едновременно с увеличаване на силата на горната част на тялото.Липсата на избледняване, сигурно и идеалното упражнение във водата.Пратката включва 1 х гира.

Други функции

Най-добри сделки