.

.

WishStern Големи 5-Ламповые осветителни Тела за баня, Матирано Черни Стенни осветителни Тела за баня, Модерни осветителни Тела за баня с Прозрачни Стъклени Абажуром, Ст?

WishStern Големи 5-Ламповые осветителни Тела за баня, Матирано Черни Стенни осветителни Тела за баня, Модерни осветителни Тела за баня с Прозрачни

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Тази лампа за баня е пълна светлина за нанасяне на грим или бръснене и по-разсеяна светлина за създаване на спокойна и комфортна атмосфера, като в банята на хотелаВ светильниках Wish Stern 5 light за тоалетни масички се използва промишлен вид тръби и модерна декорация за създаване на изящни винтажного дизайн, който допълва повечето стилове декор.Този стенен лампа за баня може да бъде насочен нагоре или надолу, което ви позволява да персонализирате осветление, атмосфера и настроение.Матово черно покритие тела rustic и лампиони от прозрачно стъкло придават изискана винтажную атмосфера на всяко помещение и прекрасно демонстрират лампа по ваш избор.Тя е идеална за закачване в коридора и антрето като стенни аплици, в банята като лампа на тоалетката масичката или в спалнята, като прикроватной лампи за четене.Тя може да се използва в трапезарията, хола и кухнята, за да отговарят на различни изисквания към осветлението.Определен от UL и с регулируема яркост : определен от UL за позициониране на осветителни тела в тоалетката масичката.Използва LED, CFL или мощност до 60 Вата и с основните лампи E26. (★ Крушки в комплект не са включени), могат да бъдат напълно регулируеми при използване с електрически крушки с регулируема яркост и съвместими ключа на яркостта. ? ЗДРАВА поставка с антикоррозийным метална рамка Изработени от висококачествени метални материали с висока твърдост, добра устойчивост на компресия и стабилна структура. Обработка на повърхността, антикорозионна и антикорозионна, идеални за мокри помещения като баня. ? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : за икономия на време и енергия.Черен, с монтиран на стената лампа за баня е предварително сглобен и оборудван с необходимите инструменти за монтаж детайли.Трябва да винт стъклени абажури и електрически крушки, след това ги монтиране и свързване на проводник.Това ще ви отнеме само няколко минути. ?ДИММИРУЕМЫЙ : напълно диммируемый при използване с регулируема яркост на светлина и съвместими ключа на яркостта.Докато осветление тоалетна масичка с пълната си мощност е идеален за прихорашивания и бръснене сутрин, ярко осветена баня може да наруши циркадните ритми, преди сън и по време на бързи нощни разходки. ?ДОБРО следпродажбено обслужване : Wish Stern vanity lighting дава добра гаранция за дефекти в материалите и изработката. разработен и се поддържа в Калифорния. Качество, иновации и атрактивни продукти - нашето мото.

Други функции

Най-добри сделки