.

.

Норковые Мигли Котешко око, Пухкави, Фини Естествени Фалшиви Мигли с Дължина 18 мм, Къдрава Фалшиви мигли, които Изглеждат Като Натрупването на 3D Обем, 7 Двойки Мигли?

Норковые Мигли Котешко око, Пухкави, Фини Естествени Фалшиви Мигли с Дължина 18 мм, Къдрава Фалшиви мигли, които Изглеждат Като Натрупването

BGN 5.26

Брой продукти
На склад

7 ???????? & ???????????? ??????? ????? : Дизайн на фалшиви мигли "котешко око", вдъхновен от групи на миглите, но съединените заедно!Можете да ги клип на всяка дължина, която отговаря на вашите очи!Подходящ за всякаква форма на очите!С кръстосани корените на миглите изглеждаш така, сякаш просто са родени с тях! ?????? & ?????-??????? ??? ??????? : фалшиви мигли wtvane fluffy cat eye буйни, но естествени, никога не изглеждат тежки за очите ви.Фалшиви мигли внимателно се налагат на всеки етап, се закрепва само на ръка!С черна ивица спестява време на подводке за очите!Това изглежда като вградена очна линия, естествен начин, които вашите очи!. ???????? & ??????? ???? : Тези фалшиви мигли са много гъвкави, можете да ги персонализирате така, че да те идеално подхожда на очите си!Благодарение на високото качество, на всеки няколко фалшиви мигли с дължимата грижа може да се използва повторно не по-малко от 10 пъти!Ако не се скъса силно, те няма лесно да падне и да се счупи!. ????????? ???? & ??????????? : Фалшиви мигли са изработени от сверхмягкой тънка памучна лента за мигли, не утяжеляющей на очите си.Те са меки на допир и придават на очите очарователен вид, съвсем като вашите собствени мигли!Те са отлични за всички начинаещи, им е много лесно да се носи през целия ден!. ?????? ??????? ?????? ????? : Ако имате някакви въпроси по отношение на фалшиви мигли, моля, първо се свържете с центъра за обслужване на клиенти.Моля, НЕ оставяйте лошото настроение при себе си, поемете дълбоко дъх, а след това излейте чувствата си в центъра за обслужване на клиенти wtvane!wtvane винаги ще е наблизо и ще ви даде задоволителен отговор.Норковые мигли "Котешко око", пухкави, фини естествени фалшиви мигли с дължина 18 мм, къдрава фалшиви мигли, които изглеждат като наращенные 3 D Обем 7 двойки, искали да сте естествени, но не прекалено претенциозен фалшиви мигли?скоро ще се появи суперспециальные фалшиви мигли wtvane!*****7 Снопове и перекрещивающиеся корените на миглите ***** Пухкави и многопластов, но натурални ***** Гъвкави и трайни мигли ***** Изключително меки и удобни ***** Не се притеснявайте за това, че след продажбата те ще изглеждат точно като вашата собствена наращенные мигли!Топъл съвет : За да се гарантира красив цвят на миглите, чисто ръчно изработени явление загуба на прах е много нормално.

Други функции

Най-добри сделки