.

.

Сменяеми глави, Съвместима с електрическа четка за зъби Phillips Sonicare, 12 бр. Накрайник за четка за зъби Diamond Protective Expert Daily 4100 1100 2100 (черен)

Сменяеми глави, Съвместима с електрическа четка за зъби Phillips Sonicare, 12 бр. Накрайник за четка за зъби Diamond Protective

BGN 6.40

Брой продукти
На склад

★ Съвместим с четки Phillips Sonicare, Protective Clean, Expert Clean, Daily Clean, 2 Series 3 Series, 4100/2100/9900 Плака Control, Gum Health, Easy Clean, Essence+, Flex Care, Healthy White и Hydro Clean Philips (не е съвместим с Advance, Essence, Elite, Cleancare, Xtreme; не се поставя в калъф за зареждане на Philips серия HX9200) ★ Американската четина Du Pont : Нашите четки, направени от четина от Du Pont, която е най-типичен висококачествен найлонов косъм.Благодарение на щетинкам Du Pont нашите сменяеми глави за четки може да се използва в продължение на дълго време без напрежение, те са по-трайни и дават по-добра почистване. ★ Подобрена технология за имплантиране на косъм : Във всички наши щеточных гори се използва подобрена технология за имплантиране на косъм, което позволява да се увеличи броят на плавниците два пъти в сравнение с други щеточными на главата.Долната част на всеки лъч плавниците закрепена с метални медни листа, които пречат на загубата на косъм, повишават трайността на глави четки и значително подобряват чистящую способност. ★ Четината, със заоблени краища : За нашите плавниците сме използвали различни методи на заоблени на върха.Изпъкнали структури в горната, средната и долната части на четки са изложени първи на процеса на заоблени; след това е вдлъбната част закругляется втори път, за да се гарантира, че всяка връзка плавниците отговаря на стандарта.Многократно процес е предназначен само за по-добра защита на зъбите и здравето на устната кухина. ★ Виброизоляция и намаляване на шума : на кръстопътя между долната част на четка за зъби и електрическа четка за зъби се използва неръждаема стомана 306, която може ефективно да намали разклащане и шум, освен това, да бъде по-устойчива на корозия.Меден лист се използва в рамките на корпуса, четки за провеждане на звукови вълни, повишаване на ефективността на предаване на звуковите вълни и пречистващата способност 5 пъти. ★ Подходящ за домашна употреба : При закупуване на нашия продукт можете да получите 12 сменяеми глави за четка за зъби, внимателно поставени в блистерную опаковка.Всяка глава на четка има своя собствена цветова маркировка отдолу и отзад, което улеснява разпознаването, без да се притеснявате за объркване. ★ Четината за защита от бактерии : Специални структури за защита от бактерии помагат за поддържане на чистотата на глави четки и потискат растежа на бактерии на зъби.

Други функции

Най-добри сделки