.

.

MMAWN Пет Сверхпрочная легло за домашни любимци, или Покривки за легла, Подвижни и Моющийся калъф / Джоб, Купувайте цяла легло с калъф за замяна (Размер: 6040 см)

MMAWN Пет Сверхпрочная легло за домашни любимци, или Покривки за легла, Подвижни и Моющийся калъф / Джоб, Купувайте цяла

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

❤С : 60*40*11 (15) cm, M : 70*50*14 (20) см, L : 80*60*17 (25) виж ❤Висококачествен кратък плюшени меки и удобни, дъното от плат Оксфорд, както пластмаса водоустойчив и нескользящий ❤Дебел, топъл, благодатен, нетоксичен, може да се използва по всяко време на годината, подходящи за всички видове помещения. ❤Пълнеж с висок отскок, триизмерно памук пълнеж тип възглавници, добра еластичност и силна поддържаща сила. ❤ Подходящ за дизайна на домашни любимци, фиксирана възглавницата лесно се деформират, възглавница и околната възглавницата може да се сваля, не е нужно да се притеснявате за почистване, подложка и чанта за носене могат да се свалят и да се изпират в пералнята. ❤С : 60*40*11 (15) cm, M : 70*50*14 (20) см, L : 80*60*17 (25) виж ❤Висококачествен кратък плюшени меки и удобни, дъното от плат Оксфорд, както пластмаса водоустойчив и нескользящий. ❤Дебел, топъл, благодатен, нетоксичен, може да се използва по всяко време на годината, подходящи за всички видове помещения. ❤Пълнеж с висок отскок, триизмерно памук пълнеж тип възглавници, добра еластичност и силна поддържаща сила. ❤ Подходящ за дизайна на домашни любимци, фиксирана възглавницата лесно се деформират, възглавница и околната възглавницата може да се сваля, не е нужно да се притеснявате за почистване, подложка и чанта за носене могат да се свалят и да се изпират в пералнята.Заглавие : Гнездо за домашни любимци Материал : кратък плюш, съраунд памук Цвят : черен.Начин на пране : машинно пране, ръчно пране е Подходящ за : кучета и други животни Спускане : нескользящий Характеристики : Пълна пране, може да се използва по всяко време на годината, нескользящий дизайн. размер : 60*40*11 [15]см (С) 70*52*14 [20]см (М) 80*60*17 [25] cm (L) (Грешка на ръчно измерване на 1-2 см, моля да надделее в натура!) Инструкции за пране : Не насилвайте за унищожаване на вътрешен ръкав на матрака, за да се избегне увреждане.Препоръчва сако пере на ръка при температура на водата 30 ° C, или се перат в машина за мек режим.Препоръчително е да използвате препарат за домашни любимци.Не мийте гъба и възглавничките, не се излагайте на слънце!.

Други функции

Най-добри сделки