.

.

ARTIBETTER Бели Завеси на Бяло прозорец Декоративни Прозрачни Завеси Всекидневна за Пердета Бальная Стая Помпонная Завеса Завесата Лек Памук Креативен за Спалня и Дет?

ARTIBETTER Бели Завеси на Бяло прозорец Декоративни Прозрачни Завеси Всекидневна за Пердета Бальная Стая Помпонная Завеса Завесата Лек

BGN 65.53

Брой продукти
На склад

Прозрачната завеса на прозореца : тя може лесно да се комбинира с вашите съществуващи домашен интериор, придавайки на стаята си повече чар и красотаПрозрачна завеса за дома : Плътни, прозрачни завеси на прозорците пропускат слънчевата светлина, плътна текстура осигурява уединение. Прозорец завеса : Подходяща за детска стая, изба, детска спалня, всекидневна и други прозорци, за защита на личните данни.Бял воал с pom-помераните : лесно се съчетава с наличното интериора на вашата стая, подходяща както за официален, така и за неформални стилове.Прозорец завеса : придава на прозореца на детската спални освежаващо чар и пропуска малко красив разсеяна светлина.Прозрачната завеса на прозореца : тя може лесно да се комбинира с вашите съществуващи домашен интериор, придавайки на стаята си повече чар и красота.Прозрачна завеса за дома : Плътни, прозрачни завеси на прозорците пропускат слънчевата светлина, плътна текстура осигурява уединение. Прозорец завеса : Подходяща за детска стая, изба, детска спалня, всекидневна и други прозорци, за защита на личните данни.Бял воал с pom-помераните : лесно се съчетава с наличното интериора на вашата стая, подходяща както за официален, така и за неформални стилове.Прозорец завеса : придава на прозореца на детската спални освежаващо чар и пропуска малко красив разсеяна светлина.Списък на пакетите 1 x завеса Особености -Материал : Хлопчатобумажный лен, полиестер детска завеса за спалня -Тя може лесно да се комбинира с вашите съществуващи домашен декор, като придава повече чар и красота на вашата стая. Прозрачна завеса. -Цвят : Бял прозорец завеса - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му дам чист и красив вид на пердета за спалнята. - освежаващо чар прозореца на детската спални придават красиви завеси от бял воал, с разсеяна светлина. - Помагат за намаляване на консумацията на енергия и осигуряват поверителността на вашите полупрозрачни завеси. - Широко приложение, подходящ за спални, детски стаи, детска стая, дневна и т. Домашно прозрачна завеса.Информация за стоки Прозорец завеса, Тази завеса е направена с помощта на декор от памучните топки по ръба, примитивни и естествен ефект прави лентата по-драпированными и эстетичными, безопасни за децата и детска, изчислени за продължителна употреба, не е лесно да се поддават на деформация, дълъг експлоатационен живот.

Други функции

Най-добри сделки