.

.

SEWACC 32 бр Папката Шаблони Шаблони, Хартиени Шаблони С Релефен Шаблон на Фигура Подарък САМ Картичка С Релефни едно Списание Снимка за Производство на Материали за Е?

SEWACC 32 бр Папката Шаблони Шаблони, Хартиени Шаблони С Релефен Шаблон на Фигура Подарък САМ Картичка С Релефни едно Списание Снимка за

BGN 21.14

Брой продукти
На склад

Шаблони под формата на : Уникални и тематични, предназначени за различни случаи, scrapbooking, фотоалбум, декорация на хартиени картички, занаяти собствените си ръце, и много другиИзходни печати за направата на картичките : Красива и елегантна различен модел, вашият подарък ръчна изработка и поздравителни картички.Шаблон за фон на : Можете да използвате тези шаблони за направата на картички, за да се стимулира творческия подход.Изработен от безопасен и надежден материал за употреба.Шаблони за релеф : Тези шаблони за папки с класически геометрични релефни са много подходящи за производството на празнични картички.Папки за релеф : Лесни са и са извлечени, осигуряват чисто ясен образ, създават се модели, прекарват времето за самостоятелна работа.Списък на пакетите 32 x Характеристики на формата - Тези шаблони за папки с класически геометрични релефни много подходящи за colorization шаблони за празнични картички. -Цвят : както е показано на пластмасов трафарете за релеф -Размер : 14,50 X10,50 X0,30 см / 5,70 X4,13 X0 пластмасов релеф. -Материал : пластмасов шаблон за релеф - Можете да използвате тези пластмасови папки за албуми, албуми, покани, пликове, хартиени diy, изрязани от хартия. - Ще ви донесе добър опит в използването.Достатъчно количество и различен стил могат да задоволят основните си изисквания към фоновия штампам за направата на картички. Можете да използвате тези шаблони за направата на картички, за да се стимулира творческия подход.Изработен от безопасен и надежден материал за използване в scrapbooking. - Тези папки за релеф имат ясна структура и лесно са начални, че ви помага да създавате шаблони за букви по своему.Описание на продукта Шаблон във формата на лист, Ако търсите папка за релеф, тогава тук. шаблони за ръчно залъгва лесно да се деформира, и той ще ви донесе много удобства.Шаблони за занаяти собствените си ръце, Това е така, защото нашата папка с фини релефни може да отговори на вашите нужди.Шаблони за декор scrapbooking е Изработен от висококачествен материал, той е практически и проектиран за продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки