.

.

Калъф за грим Aztec Леопард, Органайзер за грим, Мултифункционален Калъф, Преносима Чанта за Съхранение на Козметика, Чанти за Тоалетни принадлежности за Жени, Четки ?

Калъф за грим Aztec Леопард, Органайзер за грим, Мултифункционален Калъф, Преносима Чанта за Съхранение на Козметика, Чанти за Тоалетни

BGN 6.46

Брой продукти
На склад

【Изискана косметичка】-Вие ще получите портативен косметичку голям капацитет 10,2 Л x 9 W x 3,5 Ч, това е професионална чанта-органайзер за приспособления за грим, с нея ще можете по-добре да се насладите на грим 【Вместительное хранилище】 - Тази косметичка има по-голям капацитет, който е идеален за съхранение на инструменти за грим и козметични средства, като пуховка, маши за мигли, тонален крем, сенки за очи, червила и лакове за нокти.Просторно отдолу пространство - добро решение за съхранение на кремове, флакони, средства за отстраняване на грим. 【Регулируема клон】-Тази косметичка има няколко клона и прорезей за кисточек за грим, отделяемые дялове и сегменти, които можете да настроите по свое усмотрение.Съдържа всички стоки от първа необходимост са чисти и спретнати.Лек, преносим и лек дизайн с водоустойчив, противоударным и непромокаемым вътрешни пространства.Можете да вземете своите козметични средства с вас навсякъде. 【Идеален подарък】 - Тази професионална косметичка ще се превърне в идеален подарък за вашата приятелка, майка, дъщеря, сестра.В следната ситуация - Ден на Св. Валентин, Ден на майката, рожден Ден, Годишнина, Коледа, Нова година. 【Преносима косметичка】 Независимо от това, дали сте на бизнес пътуване или пътувате, нашата косметичка е идеален.Щедър дизайн писалки може да се използва като чанта, когато излизате на улицата, а също и сложи я в куфара си, когато излизате на улицата, който може да побере много неща или се окачват на различни места. 【Изискана косметичка】-Вие ще получите портативен косметичку голям капацитет 10,2 Л x 9 W x 3,5 Ч, това е професионална чанта-органайзер за приспособления за грим, с нея ще можете по-добре да се насладите на грим. 【Вместительное хранилище】 - Тази косметичка има по-голям капацитет, който е идеален за съхранение на инструменти за грим и козметични средства, като пуховка, маши за мигли, тонален крем, сенки за очи, червила и лакове за нокти.Просторно отдолу пространство - добро решение за съхранение на кремове, флакони, средства за отстраняване на грим. 【Регулируема клон】-Тази косметичка има няколко клона и прорезей за кисточек за грим, отделяемые дялове и сегменти, които можете да настроите по свое усмотрение.Съдържа всички стоки от първа необходимост са чисти и спретнати.Лек, преносим и лек дизайн с водоустойчив, противоударным и непромокаемым вътрешни пространства.

Други функции

Най-добри сделки