.

.

Кошница за дрехи Ferry, Голяма Кошница за дрехи, Пазарска Чанта, Сгъваема на Тъканта, Кошница за Дрехи, Сгъваема Чанта за детски играчки, Подаръчни Кошници, Спалня, Дет?

Кошница за дрехи Ferry, Голяма Кошница за дрехи, Пазарска Чанта, Сгъваема на Тъканта, Кошница за Дрехи, Сгъваема Чанта за

BGN 51.73

Брой продукти
На склад

Размери - 12,6" (Д) x 11" (Ш) x 22,7" (В) / 32x28x57,5 см (включително и от дръжката)АЛУМИНИЕВА ДРЪЖКА С МЕК ИЗЗЕМВАНЕ - здрава и удобна в переноске.МАТЕРИАЛ : Високо качество.МНОГОЦЕЛЕВИ : можете да го използвате за събиране на детски играчки, кукли и книги с истории за децата си; можете да го използвате като кошницата, за да бельо, чорапи и обувки; дори можете да го използвате като чанта за пазаруване.Има И още много приложения, които чакат за вашето проучване.ЛЕК и СГЪВАЕМ : сгъваем контейнер за лесно боравене и съхранение с 2 дръжки позволява лесно транспортиране, където и да отидете.ИНДИВИДУАЛНИ : кошчето за боклук може лесно сгъване и съхранение.Избършете само на чиста кърпа, не използвайте пералната машина за почистване на пакета.Кошница за дрехи, Кошница за съхранение на мръсни дрехи, Органайзер за играчки, Сгъваем Органайзер Характеристика на 1. Здрава дръжка : Стабилни дръжки улесняват переноску и преместване. Голям капацитет : Дизайн, голям капацитет, което ви позволява да съхранявате мръсни дрехи на семейството, книги, играчки и др. Сгъваема конструкция : тя може да се сгъне, когато не се използва, че да пести място.

Други функции

Най-добри сделки