.

.

rrx Довършителни вътрешни панели от въглеродни влакна, която е съвместима с Nissan 350Z 350 Z Z33 2003-2009 (рамката на лентата с лампи за четене 01, карбоновая)

rrx Довършителни вътрешни панели от въглеродни влакна, която е съвместима с Nissan 350Z 350 Z Z33 2003-2009 (рамката на лентата

BGN 6.33

Брой продукти
На склад

? Е съвместим с Nissan 350 Z 350 Z Z33 2003-2009 ?Дизайн : Той е траен и не избледнява с времето.На повърхността На този филм е от въглеродни влакна разполага с усъвършенстван слой на защита от ултравиолетови лъчи.На него вече не се появяват драскотини и боя, които са се превърнали в защитно средство за кола. ? Материал : Изработен е от висококачествени въглеродни влакна, супер лек и здрав.Насладете се на супер стръмни и изискан външен вид на колата си след монтаж. ? Лесна инсталация : миене е възможно само с помощта на памучен тампон.Пробиване или заваряване, не се изисква.Идва с лепило на гърба, всичко това е много лесно да се създаде в рамките на няколко минути.Премахнете от него по всяко време без остатък. ? Забележка : Ако вашият модел не е в списъка по-горе, моля, пишете ми, за да потвърдите, подходяща ли е тя за вашия автомобил, за да се избегне неудобството, причинени от неправилна покупка. ?Описание : Усещане за лукс : Към днешна дата това е най-популярният винил лист в 3 D стил сплитка лито от въглеродни влакна, без висока стойност на този въглеродни влакна.Това е уникален продукт произведено от uv устойчиви винил с подсилена текстура. ? Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различен показване на екрана.Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги.Инструкции за инсталиране : 1) Почистете повърхността на мястото, където искате да се залепи.Съхранявайте на сухо и чисто. 2) Определяне на местоположението на инсталацията, след което следвайте сравнение на продуктите и на местата за инсталиране.Ако продуктът не е подходящ за вашия автомобил, моля, свържете се с нас веднага и не се инсталира. 3) При отклеивании двустранно лепило с обшивка капачки не можеш да докоснеш двустранен зъби ръка. 4) За постигане на по-добър ефект, ако температурата е по-ниска от 20 градуса, ние ви препоръчваме да се отопляват двупосочен лепило сешоар или зажигалкой.(Да Не се загрява над 40 градуса). 5) Выровняйте позиция, а след това поставете отново.Ефект пастирования зависи от условията на пастирования и правилна инсталация. 6) Моля, натискайте силно, особено в краищата, поне през 2 минути след инсталацията. 7) Моля, не докосвайте вода и съхранявайте на сухо след инсталирането на не по-малко от 72 часа.

Други функции

Най-добри сделки