.

.

AEIOFU Рамадан Украса Гирлянди Ейд Мубарак led Приказни Светлини Мюсюлманска Ислямска Лампа Ейд Мубарак Светлини Рамадан Гирлянди Рамадан Приказни светлини (без бате?

AEIOFU Рамадан Украса Гирлянди Ейд Мубарак led Приказни Светлини Мюсюлманска Ислямска Лампа Ейд Мубарак Светлини Рамадан Гирлянди Рамадан

BGN 43.27

Брой продукти
На склад

Размер : Светлини Ейд Мубарак е комбинация от 7 буквален лампи, всяка с размерите на 6x6 см / 2,36x2,36 инча Светлини на Рамадан с топли бели led лампи са предназначени за това, за да попълните вашият Рамадан с радост и жизненост.Приложение : Лампа Eid Mubarak light дава възможност не само за украса на вашия дом по време на Рамадан, но и разкрасяване на тераса по време на сватби и рождени дни.Гирлянди Рамадан : гирлянда Рамадан е предназначена за Рамадан, фестивали, партита или всички важни събития, Гирлянди Рамадан с топли бели led лампи са предназначени за това, за да попълните вашият Рамадан с радост и жизненост.Работи на батерии : Страхотна лампа Ramadan фея light се захранва от 2 * акумулаторни батерии (в комплекта не са включени), че кабелът на лампата може да се свърже след инсталиране на батерии.Материал : Струнен лампа Ramadan е изработен от екологично чиста дървесина, която е устойчива структура, гладка, без чеп и не травмирует ръце.Описание : В светильниках Ramadan се използват led лампи, предназначени за Рамадан, фестивали, партита или на всички важни случаи.Когато се прилага по отношение на отбелязването на Ramadan декор за декорация на вашето парти в Рамадан, вашата страна ще бъде по-привлекателна и чаровна, ще ви една незабравима почивка.Украса за Рамазана. -Цвят : Както е показано на фигурата. -Материал : Дърво. -Размер : около 42x16x4 см /16.Цвета на светлината : Топло.Източник на захранване : 2 * батерии (в комплекта не са включени). Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.Пратката включва 1 * венец на Рамадан (без батерии).

Други функции

Най-добри сделки