.

.

Yanzhi, Кошница за дрехи от 2 теми с Кожени дръжки, Голяма Сгъваема Кръгла Кошница за дрехи височина 20 инча, Разделителната Кошница за дрехи, Сгъваем Органайзер за дрех?

Yanzhi, Кошница за дрехи от 2 теми с Кожени дръжки, Голяма Сгъваема Кръгла Кошница за дрехи височина 20 инча, Разделителната

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Благородна двупластова плат】- Произведени от висококачествени памучни и ленено двуслойни тъканиГрафа е много тънка, не се притеснявай за разликата.Гладко водонепроницаемое вътрешно покритие гарантира, че количката си остава суха. 【Отделно стоящи кошница за дрехи】- Здрава рамка, вградена в горния край кошници за бельо, така кошница за дрехи сигурно стои в изправено положение, дори когато тя е празна. 【Опаковка от 2 теми с голям капацитет】- Размер : 15,7 "(диаметър) * 19,6" (височина), по-голям капацитет за използване у дома и в университетските общежития. 2 броя кошници за отделяне на тъмна / светла дрехи, за да спестите време. 【Обновена двойна кожена дръжка】- Чанта за кошници за бельо, с меки кожени дръжки с модерна и здрава за носене на открито, без физическо натоварване в деня за пране.Прост, модерен дизайн, подходящи за всеки стил на украса на къщата. 【Сгъваем дизайн】 - Сгъване чанта-коша за пране може да се сгъва за компактно съхранение, когато не се използва.Идеален за общежития колежи, къмпинги, апартаменти, хотелски употреба, детска ясла, битови помещения и магазини.Те са отлични за организиране на вашите вещи и поддържане на реда в стаята си.Все още притеснен за тези проблеми?. Тук няма място за мръсни дрехи. Мръсни дрехи дълго мирише лошо. Ъглов кош за бельо твърде малък, за дома. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ.Кошници за бельо Yan Zhi ще ви помогнат да решите всички проблеми.Тази количка за бельо, изработен от плътен полиестер, вътрешната част е полиэтиленовое водонепроницаемое покритие за запазване съхранявани неща за сухота, лек и здрав, лесно за носене нагоре и надолу по стълбите.Той ще застане и да остане в изправено положение само по себе си в продължение на много дълго време, което е доста удобно, без монтаж.И може лесно да бъде изградена в едно цяло, за да се спести място, когато не се използва.Не използвайте пералната машина и сушилнята за измиване на кошове за пране, полиэтиленовое покритие може да бъде повреден.Кошница за дрехи е с красив външен вид, той добре ще се впишат във всяка стая на вашия дом.

Други функции

Най-добри сделки