.

.

Комплект за бърза Самостоятелно Подстригване за мъже, Самобръсначка за Рязане на главата, Быстрорежущие Машинки За Стригане, Безжична Електрическа Машинка за под?

Комплект за бърза Самостоятелно Подстригване за мъже, Самобръсначка за Рязане на главата, Быстрорежущие Машинки За Стригане,

BGN 19.99

Брой продукти
На склад

【Самостоятелна прическа】 : Благодарение на късо и компактния си дизайн бръснач удобен на пипане и лесно може да се достигне до вашия тила, короната и бакенбардСамобръсначка е подходящ за това, за да можете да направите прическа със собствените си ръце, например, къса подстрижка и налысо в домашни условия. 【Изогнутое острието】 : Ергономично заоблен дизайн прави острието по естествен начин облегающим контура на главата и лесно за използване. 【Разширена корона машинки за подстригване】 : изогнутое нож ширина от 70 мм и увеличава площта на рязане за едно бръснене 75% в сравнение с традиционния нож ширина на лентата 40 мм, ускоряване на прическа. 【Лесна за почистване на】 : Благодарение на вградения резервоар под формата на восъчни пити и съемному лезвию самобръсначка лесно се изплаква с директно под течаща вода. 【Високоскоростен двигател】 : Той може да яде от быстрозаряжаемой батерия или външно захранване, така че можете да го използвате както с кабел, така и без него.Ергономичен дизайн на корпуса бръснач я прави много удобно в очакване, и тя може лесно да се достигне до тила, областта около ушите и врата.Изогнутое острието идеално следват контура на главата, което прави прическа равна и лека.Може да се използва както с тел, така и без него за максимална гъвкавост и удобство.

Други функции

Най-добри сделки