.

.

FOCALLURE Копринена пресовани руж за лице, минерален руж с високо съдържание на пигменти, създават безупречно послевкус без избледняване и придават на кожата естестве?

FOCALLURE Копринена пресовани руж за лице, минерален руж с високо съдържание на пигменти, създават безупречно послевкус без избледняване

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Пресовани пудровые руж】 Тези меки пудровые руж осигуряват непоклатимост наращиваемый цвят за ефект, мек фокусНанесете на върха на тонален крем и консилера или носите отделно за перфектния блестящ вид. 【Лесно нанасяне】 Лека минерална козметика се нанася лесно и равномерно, за да се засили естествен блясък на вашите бузите. 【Идеален пигмент】Устойчиви матов руж допълнени фиксирующей пудра-праймером, която осигурява перфектно полагане на руж по цял ден.Тези руж лесно растушевываются, пигментируются за обзавеждане на прилагането и подчертават контурите на вашите бузи, като втора кожа. 【Идеални подаръци】Руж за грим са безопасни за вашата кожа.Това ще бъде идеален подаръчен комплект за вашите приятели или семейство, така че моля, опитайте го и ще получите изненада. 【Начин на приложение】 Леко потапя пухкави четката във форма за руж, след това плъзнете по бузите, за да руж държаха цял ден.

Други функции

Най-добри сделки