.

.

Приставной масичка TUTOTAK с зареждащата станция, Приставной масичка с USB портове и розетки, Нощно шкафче, Двуетажно срок на съхранение, двоен Разтегателен диван, маси?

Приставной масичка TUTOTAK с зареждащата станция, Приставной масичка с USB портове и розетки, Нощно шкафче, Двуетажно срок

BGN 26.66

Брой продукти
На склад

[Приставной масичка с зареждащата станция] Този приставной масичка с 2 розетки ac, 2 USB порта и удлинительным кабел с дължина 4,9 фута помага да заредите телефона, таблет, лампа и игрова конзола едновременноОсвен това, разстоянието между всяка розетка и пристанището не позволява адаптерам да блокират един на друг. [2-уровневое съхранение] в Горната и долната отворени рафтове осигуряват достатъчно място за съхранение, можете да ги използвате като масичка за напитки, журнального масички, маси за закуски, приставного масичка до дивана, приставного маса, вход за маса, маса в коридора и нощни тумбочек в спалните, хола. [Чудесно за малки помещения] Височина 21,8 инча ще ви позволи да се чувствате много комфортно, когато вземете в ръка чаша кафе или нещо друго. 11,8 "D x 15" W x 21,8" H - чудесен приставной масичка за хола с размерите на апартамент или тясното пространство. [Защитете пода] Ние предлагаме 4 регулируеми крака, за да можете да се движите по неровному пода.Пластмасови крачета и пречат на прекия съприкосновение метални крака на пода.Избягвайте плочки, на драскотини в дървени подове. [Следпродажбено обслужване] най-Простият и лесен монтаж!Инструкции за монтаж са включени в комплекта, няма други специални инструменти не се изискват.Всеки муфа маса минава щателна проверка.Приятелски и професионално обслужване на клиенти TUTOTAK ще ви отговори в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!.

Други функции

Най-добри сделки