.

.

Набор ленти за васи AEBORN Green - Реколта Цветна лента за Васи с Цветя, Пеперуди, Кактуси, Растения - Эстетичные Декоративни Ленти за водене на дневник, занаяти собствени?

Набор ленти за васи AEBORN Green - Реколта Цветна лента за Васи с Цветя, Пеперуди, Кактуси, Растения - Эстетичные Декоративни

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?[Набор от ЗЕЛЕНИ ленти за ВАСИ] : 18 рула, ленти, пури в ограничени бройки за васи, 8 различни ширини 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50, и 75 мм, дължина 2м Нов дизайн с шарки във формата на цветя, пеперуди, кактуси и растения.Тази эстетичная лента васи придава цвят и жизненост приклеиваемым предмети, като направите ежедневието си по-интересно. ? [Високо качество] : Изработен от висококачествени японски хартия материал, на повърхността на пастельная, а цветът е дълготраен.Материалът е екологично чист и е без мирис.Нашата реколта лента за васи с цветен модел може да приклеиваться до най-чистите повърхности, както и лесно отстранени, без никакви лепкави остатъци. ? [Ярък дизайн] : Тази естествена лента за васи, разработена от японските професионални дизайнери. Различните модели могат да ви предоставят повече възможности за употреба.Ярък дизайн придава ви креативност.Вашите приятели ще бъдете изумени, креативни подаръци и украса, които можете да направите с помощта на тази зелена лента васи. ? [Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ] : Този ретро комплект зелени ленти за васи можете да използвате за декорация на всичко, което искате, например, за опаковане на картички / подаръци, албуми, албуми тематични списания, детски художествени проекти, калъфи за мобилни телефони, рамки за снимки, стени и т. Хора от различни възрасти ще намерят щастието в тези цветни ленти, на васи.Моля, не чакайте, да ги добавите в количката за пазаруване точно сега и проявете творчество. ? [ГАРАНЦИЯ ОБСЛУЖВАНЕ] : Вашето удовлетворение е наш приоритет.Ако по някаква причина не сте доволни, можете да върнете продукта за пълно възстановяване, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.Спецификация : Материал : Хартия Дължина : Ширина 2 м : 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50, и 75 мм Стил : зелено растение Опаковка включва : 18 ролки зелена лента Васи Култура лента Васи : След като китайското изобретение на хартия е въведена в Япония, японска уникално суровини, материали и методи на производство, доведоха до появата на японски културни характеристики на хартия washi.В сравнение с хартия, тя е по-тънка, по-стегната, по-дълъг и по-приятна на допир Природа : опаковъчна хартия, тематични списания, канцеларски материали, дребни занаяти, кутия за сенки за очи, поздравителна картичка, вази, рамки за снимки, стени и чаши за вода носят красота и веселие в живота на Съхранение : Когато не може да се наложи използване на лентата васи в този момент, можете да я постави обратно в малка кутия, за да може да се сключва за използване на следващия път.

Други функции

Най-добри сделки