.

.

Комплект Златни прибори за хранене от 64 теми на 16 прибори за хранене от Неръждаема Стомана 18-10, Тънка Талия, Прибори за хранене, Елегантен Кухненски Прибори, Ножове ?

Комплект Златни прибори за хранене от 64 теми на 16 прибори за хранене от Неръждаема Стомана 18-10, Тънка Талия, Прибори за хранене, Елегантен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Изискан дизайн】 Тесен дизайн на талията, Насладете се на визуално изкуство, Елегантен и мек, не травмируя на устните и езика, Внимателно отполируйте край и гладките им, нека той ви придружава сутрин и привечер 【Удобна дръжка】 : Огъване дръжки на нашата съдове за готвене разработен в съответствие с положението на ръцете, а съответния тегло и перфектен баланс добавени, за да се осигури максимален комфорт по време на употреба, което позволява да се избегне усещането за умора.Освен това, гладки ръбове, за да осигури сигурност и липсата на надраскване. 【Многофункционално използване на】 Добър набор от прибори за хранене трябва да се избират не само за ежедневна употреба, но и за предстоящите празнични партита, сватби, къмпинг и развлечения, както и за коктейли и банкети на пикник или в хотелите.Очакват ви по-приятни вечери. 【Материал премиум-клас】 : Този набор от прибори за хранене, изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, която е много е трайна, не податливи на корозия, както и нейната трайност гарантира, че тя няма да бъде лесно да се огъват, което ви гарантира продължителната употреба.Най-важното, те могат да се мият в съдомиялна машина. 【Нашата услуга】 : Ако по някаква причина не сте доволни от нашите набор от прибори за хранене, моля, свържете се директно с нас, ние ще решим проблема вместо вас в рамките на 30 часа. или ако имате някакви предложения за подобряване, моля, свържете се с нас.Ние винаги се стремим към изграждане на по-добър живот.Затова щракнете върху бутона Добави в кошницата точно сега, покупката е защитена от нашите услуги след продажбата обслужване.Комплект прибори за хранене сребро е изработена от неръждаема стомана.Прост и елегантен дизайн може добре да се комбинира със стила на вашата кухня и посуда.Необходимата дебелина и по-гладки ръбове за по-удобно задържане.Той е подходящ за всички видове сцени, не само за прибори за хранене, но и за изкуството да живееш.Инструкции за употреба : . Моля, измийте набор от прибори за хранене, преди първото им използване, за да се уверите в липсата на производствени остатъци. Моля, почистете с комплект съдове за готвене след употреба и го оставете да изсъхне парченца за тяхното дълголетие. Моля, не използвайте желязна тел за царапания части, за да ги запазят по-гладка повърхност. Комплект съдове за готвене могат да се мият в съдомиялна машина, така че можете да се измива в миялна машина, за да се спестят труда си.Изберете си маса за хранене с помощта на набор от прибори за хранене от сребро , който привлича вниманието , но визуално не се претоварвайте .

Други функции

Най-добри сделки