.

.

Подвижни колички за тежки мебели, Обновен набор от Големи колички за придвижване, Товароподемност 3307 паунда, с въртящи се колела на 360 ° и лифта за мебели, премества?

Подвижни колички за тежки мебели, Обновен набор от Големи колички за придвижване, Товароподемност 3307 паунда, с въртящи се колела на 360 °

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

❤️【Актуализиран комплект за преместване на МЕБЕЛИ】 В комплекта са включени 4 уголемени колички, 1 разтегателен лифт за мебели, 4 подемни домкрата, 4 нескользящих фланелевых подложкаРазмери на количка съставляват 6,9x6,5x2,6 инча, което е много повече, отколкото при другите колички за преместване на мебели.Целият комплект колички за преместване на мебели издържа товар до 3307 lb / 1500 кг. ?【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Количка за преместване на мебели е изработена от сгъсти въглеродна стомана, което го прави много по-солиден други движителей.Уголемени гумени колела гладка, безшумни и износоустойчивост, да не навредят на пода.Плъзгаща се стойка за мебели също е изработен от въглеродна стомана, здрава и недеформирующейся. ?【ПЕРЕДВИГАЙТЕ МЕБЕЛИ, БЕЗ МНОГО УСИЛИЯ】 Уголемени 2-инчов гумени колела с възможност за завъртане на 360 ° правят преместване на по-стабилен и гъвкав.Две спирачки на всяка количка са предназначени за предотвратяване на случайно приплъзване на мебели, когато спре да се движи.Той L-образен край и нескользящий фланелевый мат ефективно намаляват риска от падане по време на движение.Можете лесно да премествате тежки предмети, сами по себе си, деревянному пода, кафельному пода и равна цементному пода. Забележка : Той не ще гъвкавост, за да се движите по плюшевому килима. ?【За ЛЕСНО повдигане на тежки ПРЕДМЕТИ】Лифт за мебели е проектирана на принципа на лоста, който дава възможност за лесно повдигане на тежки предмети.Дължина на ски лифта може да бъде увеличена до 24,4 инча.А определяне на горна прави лифт е по-здрав след назначаването.Идва с 4 вдигане домкратами, можете да увеличите височина на повдигане, ако е необходимо. ♻️【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Набор от колички, подходящи за преместване на тежки мебели и домакински уреди, като гардероб, легло, диван, хладилник, маса, гардероб, пиано, пералня, шкафове и т., Това също ще бъде от дясната си ръка в почистването.Може да се използва като стационарен инструмент у дома, в офиса, на склада, в промишлени помещения.

Други функции

Най-добри сделки