.

.

Kisangel 6 бр. Лек и за Организатор Компактен Суха с Цип Пътни Чанти за Басейна, Мокри Бански костюми Улични Преносими Детски Бански костюми за Многократна употреба Пел?

Kisangel 6 бр. Лек и за Организатор Компактен Суха с Цип Пътни Чанти за Басейна, Мокри Бански костюми Улични Преносими Детски Бански костюми

BGN 28.12

Брой продукти
На склад

PolyesterЧАНТА за СЪХРАНЕНИЕ на пелените - идеално организира и съхранява пелени на вашето бебе, запазвайки своите спретнати и чисти.Чанта за влажни сушене в салона - здрав и дишащ материал, удобен за използване в помещения и на улицата.Тъканта, чанта за влажни сушене на пелени - икономически и екологично чисти, с нея могат да се перат и използват отново. Чанта за влажни сушене на пелени е незаменим чанта за разходка с вашето дете, занимания по йога, плаж и плуване.ВЛАЖЕН СУХ ПАКЕТ - висок Клас, с голям капацитет, стилен и красив дизайн.ЧАНТА за СЪХРАНЕНИЕ на пелените - идеално организира и съхранява пелени на вашето бебе, запазвайки своите спретнати и чисти.Чанта за влажни сушене в салона - здрав и дишащ материал, удобен за използване в помещения и на улицата.Тъканта, чанта за влажни сушене на пелени - икономически и екологично чисти, с нея могат да се перат и използват отново. Чанта за влажни сушене на пелени е незаменим чанта за разходка с вашето дете, занимания по йога, плаж и плуване.ВЛАЖЕН СУХ ПАКЕТ - висок Клас, с голям капацитет, стилен и красив дизайн.Пратката включва 2 x влажна, суха чанта Функции -Това е задължителна чанта за разходка с вашето дете, занимания по йога, плаж и плуване. - и голям капацитет , стилен и красив дизайн. - Изработена от висококачествен материал, тази чанта за влажни и сухи памперси, предназначени за продължителна и многократна употреба. -Цвят : Различни цветове - Удобно събиране на бебешки мокри или сухи памперси. - дизайн на мълния го прави по-практичен за използване, осигурява безопасността на вашите неща. -Материал : полиестер -Размер : 36,00 X29,00 X0,20 см, 14,15 X11,40 X0,08 инча Информация за стоки, Влажна, суха чанта е Подходяща за дома, на улицата и т. Чанта за влажни сушене в салона Търсите влажна, суха?Нашият лесен wet dry ще стане най-добрият избор за вас.текстилен пакет за влажна сушене на пелените е Изработен от висококачествен материал, достатъчно устойчив за продължителна употреба.Влажен пакет за памперси с деликатен външен вид, осигуряващ неговата популярност.

Други функции

Най-добри сделки