.

.

KLKCMS Диспенсер за напитки, Голям Капацитет, с Кран, на Банката за Сок, Кана за Студени Напитки, Кана за сок, Студен Кана с Вода за Вечерни Кухня, барбекю, Рестора?

KLKCMS Диспенсер за напитки, Голям Капацитет, с Кран, на Банката за Сок, Кана за Студени Напитки, Кана за сок, Студен Кана с Вода

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

* УПЛЪТНИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ : Диспенсер за напитки в хладилника е изработен от висококачествен материал, няма мирис, има висока устойчивост на топлина (-30-130В)Кранът е проектиран с гумено уплътнение, не капе, издръжлив. * ПРИЛОЖЕНИЕ : Диспенсер за напитки с лед, подходящи за партита, рождени дни, сватби, срещи и ежедневна употреба.През лятото се насладете на ледяными напитки. * ПРОЗРАЧЕН : машина за студена вода с кранче, специално предназначени за хладилници, идеален размер са поставени в хладилника.Прозрачен и видим дизайн, позволява да се провери дали останалите напитки по всяко време. * Голям капацитет 2 л : Кана-опаковка сок за студените напитки с голям капацитет на пълнене 2 л отличен за приготвяне на лимонада, студен чай, сок, мляко и други напитки. * ГОЛЕМИЯТ ДИАМЕТЪР : Дизайн голям диаметър улеснява почистването.Широк капак ви позволява без усилие да настоява напитки с добавка на лимон, плодове. * УПЛЪТНИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ : Диспенсер за напитки в хладилника е изработен от висококачествен материал, няма мирис, има висока устойчивост на топлина (-30-130В).Кранът е проектиран с гумено уплътнение, не капе, издръжлив. * ПРИЛОЖЕНИЕ : Диспенсер за напитки с лед, подходящи за партита, рождени дни, сватби, срещи и ежедневна употреба.През лятото се насладете на ледяными напитки. * ПРОЗРАЧЕН : машина за студена вода с кранче, специално предназначени за хладилници, идеален размер са поставени в хладилника.Прозрачен и видим дизайн, позволява да се провери дали останалите напитки по всяко време. * Голям капацитет 2 л : Кана-опаковка сок за студените напитки с голям капацитет на пълнене 2 л отличен за приготвяне на лимонада, студен чай, сок, мляко и други напитки. * ГОЛЕМИЯТ ДИАМЕТЪР : Дизайн голям диаметър улеснява почистването.Широк капак ви позволява без усилие да настоява напитки с добавка на лимон, плодове.Описание : - ПРОЗРАЧЕН : Студен кана с вода е разработен специално за хладилници, идеален размер са поставени в хладилника.Прозрачен и видим дизайн, позволява да се провери дали останалите напитки по всяко време. - УПЛЪТНИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ : Диспенсер за напитки в хладилника е изработен от висококачествен материал, няма мирис, има висока устойчивост на топлина (-30-130°C).Кранът е проектиран с гумено уплътнение, не капе, издръжлив. - Голям капацитет 2 л : Кана-опаковка сок, за студени напитки, голям капацитет за съхранение с обем 2 л, идеално за приготвяне на лимонада, студен чай, сок, мляко и други напитки.

Други функции

- Capacity:
2L
Size Chart:
20*16 CM/7.87*6.30inch:
Package Includes:
1 Beverage Dispenser:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
Най-добри сделки