.

.

Литературни Цветни Стикери за Стена от Пера, Подвижни Стикери за Стена, Винилови Стикери за Стена, Декорация за Хол, Спалня, Игрална Стая, Офис, Детска стени (CH39001)

Литературни Цветни Стикери за Стена от Пера, Подвижни Стикери за Стена, Винилови Стикери за Стена, Декорация за Хол, Спалня,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Направи си сам】 : винилови стикери за стена със собствените си ръце, наклеиваемые свободно в съответствие с вашите предпочитанияТова е една много привлекателна цветен стикер на стената от пера.Уникален индивидуален декор повече няма да направи вашата стая скучно. 【Идеална украса за дома 】, независимо дали Търсите идеи за декорация на стаите си или декор на детска спални, подаръци за рожден ден, фестивални подаръци или просто търсите украса на стени за детски места или стоки, този стикер за стена ще бъде добър избор.Тези стикери за стена от пера - това е красота, щастие, творчески и топлина, които носят цвят и живот в стаята си, без да се налага с боядисване и почистване. 【Е изработен от качествен материал】 : Нашите стикери за стена, изработени от пера от сменяеми самоклеящегося PVC-материал, не е токсичен и никога не вредят на стената.Добавете цвят без боядисване, незабавно декорирайте стаята си.Доведете цвят и живот в стаята си, без да се налага с боядисване и почистване. 【Че получавате】 : В опаковка съдържа 2 листа стенни стикери от пера, от които може да се направи по-голяма стикер на стената.Размера на листа е 11,8 х 35,4 инча, готови размер - около 37,7 х 40,9 инча.Стикери за стена може да бъде премахната и да се премести, просто не се колебайте да ги използвате, за да направите стаята по-очарователна и зашеметяваща. 【Забележка】 - Преди да нанесете стикери за стена, се уверете, че стената е чиста, суха и гладка.Стени, мебели, плочки, огледала, шкафове и стъклата.Декор на стените за вашия хол или детска стая.Стикери за стена от пера ще направят вашите стаите в по-ярки.Можете лесно да създадете свой собствен уникален стил на дома.Параметри : Материал : винил Цвят : както е показано на снимките Дизайн : Многоцветни пера, висящи на стената Опаковка : в това число 2 листа Размер на всеки лист : 11,8x35,4 дюймаособенности стенни стикери с пера : 1. Лесно се нанася, са заснети, са трайни, устойчиви на натиск, ударопрочны, водоустойчив.It може да се прилагат на всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т. Отстранена, се движи, без да оставя следи и лепкави следи.Начин на употреба : 1. Изберете по-гладка и чиста повърхност за нанасяне на стикеров2. Внимателно отстранете етикета с субстрат 3.Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура, да коригира позицията си по своему 4.

Други функции

Най-добри сделки