.

.

Настолна Поставка Veemoon Настолна Поставка Мини-Статив 6 бр Дървена Чиния Държач Чиния, Поставка За Мольбертов Притежателя на Дървени Чинии Багажник за изложбата на ?

Настолна Поставка Veemoon Настолна Поставка Мини-Статив 6 бр Дървена Чиния Държач Чиния, Поставка За Мольбертов Притежателя на Дървени

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Дървен държач ЗА ДИСПЛЕЯ на : Висококачествен материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго времеПОСТАВКА за МОЛЬБЕРТА : със заоблени ръбове и се сгъва на панти на 180 ° за по-лесно съхранение. ДЕКОРАТИВНА поставка за КНИГИ : ъгълът на свой ред достига до 180 °, което позволява да се поставят елементи с различни размери. ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на чинии : Идеално за съхранение на чинии, тави, употребявани, блюдец, плочки, подбрани книги, мемориални плочи, награди, рамки за снимки и други предмети.ДЪРЖАЧ ЗА МОЛЬБЕРТА : Гладка повърхност без чеп, тя не поцарапает публикувано от вас продукти.Дървен държач ЗА ДИСПЛЕЯ на : Висококачествен материал и изящна изработка производство на здрав и издръжлив дълго време.ПОСТАВКА за МОЛЬБЕРТА : със заоблени ръбове и се сгъва на панти на 180 ° за по-лесно съхранение. ДЕКОРАТИВНА поставка за КНИГИ : ъгълът на свой ред достига до 180 °, което позволява да се поставят елементи с различни размери. ПОСТАВКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на чинии : Идеално за съхранение на чинии, тави, употребявани, блюдец, плочки, подбрани книги, мемориални плочи, награди, рамки за снимки и други предмети.ДЪРЖАЧ ЗА МОЛЬБЕРТА : Гладка повърхност без чеп, тя не поцарапает публикувано от вас продукти.Списък на пакетите 6 x дървени щандове Особености - Подходящи за кухня, кабинет, студио, всекидневна, трапезария, художествена галерия и много други. - Контур на ръба и пантите за сгъване на 180 ° за по-лесно съхранение. - Може да се използва за демонстрация на сватбената церемония, фуршете и други събития. - Размер : прибл. - Материал от естествено дърво, лесен и практичен, върви перфектно с всеки домашен интериор. - Материал : Дърво. - Отлично подходящ за организиране на керамични изделия, тави, употребявани, чинии, произведения на изкуството, книги, колекции, таблети и т. Информация за стоки, Вие все още сте загрижени за това, че произведения на изкуството лесно се съхранява и им е лесно да загубиш?След това нашият набор от стелажи за съхранение ще бъде внимателно подготвена за вас.Изработен от дървен материал, висококачествен и издръжлив.Той може да е идеално за показване на вашите произведения на изкуството и други предмети.

Други функции

Най-добри сделки