.

.

Сватбена Украса Cabilock, 3 броя, Комплект Лъжици за Пръчици за хранене от Неръждаема Стомана, Китайска Пекинската Опера, Пръчици за Хранене, Лъжичка, Пътни прибори за х?

Сватбена Украса Cabilock, 3 броя, Комплект Лъжици за Пръчици за хранене от Неръждаема Стомана, Китайска Пекинската Опера, Пръчици за Хранене,

BGN 44.07

Брой продукти
На склад

3 бр Комплект лъжички за Пръчици за хранене от Неръждаема Стомана, Китайска Пекинската Опера, Пръчици за Хранене, Лъжичка, Прибори за Пътуване, Подаръци с Кутия за Домашна Кухня.Комплект лъжички за пръчици за хранене от неръждаема стомана, идеален за училища, работен обяд, на къмпинг, на улицата и т. Комплект лъжички за пръчици за хранене от неръждаема стомана с оперните дизайн в китайски стил, стилен и модерен.Комплект лъжички за пръчици за хранене от неръждаема стомана Лесен за тегло, компактен размер, можете да го носят навсякъде със себе си.Комплект лъжички за пръчици за хранене от неръждаема стомана, Изработен от висококачествен материал, безопасно и практично, устойчиво на корозия и устойчив на корозия.Описание Комплект лъжички за пръчици за хранене от неръждаема стомана, Китайска Пекинската опера, Пръчици за хранене, Лъжичка, прибори за Пътуване, Посуда, Подаръци с кутия за домашна кухня Характеристики - размер : 19 X4 CM.- Материал : Неръждаема стомана.Опаковката включва 1 х лъжица. 1 чифт пръчици за хранене. 1 х калъф за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки