.

.

UXZDX CUJUX Переноска количка за домашни любимци с Подвижни колела, Окото Прозорец Пътна переноска количка за малки и средни (Цвят: синьо)

UXZDX CUJUX Переноска количка за домашни любимци с Подвижни колела, Окото Прозорец Пътна переноска количка за малки и средни (Цвят:

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Размер : 47*30*39 см 。 Тегло : 2,8 кг。.Дизайн на горния джоб : Можете да поставите в него закуски за домашни любимци и играчки, опаковки за какашек, както и на мобилния си телефон. Размер : 47*30 * 39 вижте Тегло : 2,8 кг., Обем : 10 кг Цвят : син. Дизайн на горния джоб : Можете да поставите в него закуски за домашни любимци и играчки, опаковки за какашек, както и на мобилния си телефон.Регулируема конструкция на лоста : Дължина-87 см (34,25 инча) можете да регулирате дължината на лост в съответствие с вашите нужди.Когато лоста е в апартамент позиция, могат да бъдат отстранени на дъното.Универсално колело за изключване на звука : Натиснете и задръжте жълтия бутон, инсталирайте и извадете за няколко секунди.Дизайн вентилация, с множество мрежи : дава домашни повече вентилационно пространство, подобрява зрението, позволява на въздуха да циркулира по-добре и позволява на домашния любимец да получава достатъчно свеж въздух.Пратката включва : 1 * Калъф-количка за домашни любимци. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Най-добри сделки