.

.

Водни Растения 3 бр. Кристални Самополивающиеся Растенията са Живи стайни растения Акрилни Аквариум Коралови Часова Аквариум За Риби Коралови Часова саксии Стъкл?

Водни Растения 3 бр. Кристални Самополивающиеся Растенията са Живи стайни растения Акрилни Аквариум Коралови Часова Аквариум

BGN 13.06

Брой продукти
На склад

Сеялка за аквариум : Този титуляр за водни растения е изработен от качествен акрил, има гладка повърхност и е трайнаСАКСИИ ЗА АКВАРИУМНИ РАСТЕНИЯ : Мрежести саксии с дупки в дъното на тези чаши осигуряват здравословен дренаж.СЕЯЛКА с ВЕНДУЗАТА : здраво фиксирайте присоску на стената на резервоара.АКВАРИУМ : Може да е тъмно-зелена поредица, малка водна ficus и други малки растения.ДЪРЖАЧ ЗА РАСТЕНИЯ в ПРИСОСКЕ : С пропускливи дупки отстрани за постоянно запазване на прясна вода.Осъществяване списък 3 x чаша за водорасли 12 x нещастници Характеристики -Идва с двойна вендузата, може да постави на съда за растения в аквариумный резервоар. - Този титуляр за водни растения е изработен от качествен акрил, има гладка повърхност и е трайна. - С пропускливи дупки отстрани за постоянно поддържане на прясна вода. - Предложете на своите рыбкам страната на мечтите, където може да се плува и да се скрият, помогнете им да се чувстват в безопасност, както и подобряване на визуален интерес на човека. - Материал : акрил. - Цвят : Прозрачен. - Може да е тъмно-зелени поредица от малки водни гумени растения и други малки растения.Информация за продукта Е поставка за аквариум, която е направена от висококачествен акрил материал. и може да ви служи дълго време.Добре обмислен дизайн ви позволява да поставите този рафт за съхранение на множество инструменти за грижа за аквариуми.изработен е с добра изработка, може да се използва безопасно при нас и с увереност да закупите.

Други функции

Най-добри сделки