.

.

Чанта За Носене на Морски Свинчета Hamiledyi, Преносим Переноска За Дребни Животни, Дишаща Калъф За Хамстер, Чанта за Транспортиране на Плъхове с Каишка за Домашна Мишк?

Чанта За Носене на Морски Свинчета Hamiledyi, Преносим Переноска За Дребни Животни, Дишаща Калъф За Хамстер, Чанта за Транспортиране

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

A1 : Тъй като малките любимци са част от семейството ни, ние винаги настояват за създаването за тях комфортен домA2 : Има украса за обитаване хамстери, морски свинчета, зайци, играчки за птици, аксесоари за аквариум с влечуги и т. A3 : Ние се стремим към постоянно прави нововъведения, за да осигури висококачествени, безопасни и удобни продукти за домашни любимци и техните родители. 【Качествен плат Оксфорд】 Переноска за домашни любимци Hamiledyi hamster е изработена от здрав плат Оксфорд, устойчива на износване, дишаща, че е по-безопасно и по-удобно.Преносим переноска за хамстери с каишка подходящ, за да вземат малки животни да си играе, да пътуват, да се организира пикник.Уникален дизайн на небето прави пътуването ви по-модерен. 【Дышащее сетчатое прозорец】Предната част на тази преносима пренасяне за малки животни е решена с голям мрежесто прозорец, който осигурява по-голяма пропускливост на въздуха и въздушния поток, което позволява топлия слънчевата светлина да проникне във вътрешността, създавайки за тях по-безопасна среда. 【Преносими и удобни за пътуване】 Чанти за носене на морските свинчета имат много начини за носене.Чанта-переноска за хамстери оборудвана с регулируем пагон и колан за ръчно носене.Лесно можете да пътувате с вашия домашен любимец или да го използвате като преносим клетки за временно преместване. 【Дизайн с цип】 Дизайн с цип подходящ за малки животни, лесно да се сгъва, когато не се използва.Има два странични джоба, от едната страна - джоб с цип, в който може да се съхранява ценни неща, като например портфейла, мобилния телефон, ключовете и т., а от друга страна - външен джоб, в който може да се съхранява храна, закуски и други елементи.Переноска за морски свинчета прави пътуване с вашия домашен любимец лесен и удобен. 【Перфектен размер】 Моля, обърнете внимание на размера на малка чанта за домашни любимци, преди да ги покупка (9.Каишка може да се регулира до 48,03 инча.Подходящ за таралежи, младите зайци, млади морски свинчета, чинчила, хамстер, gerbil, захарен планер и други малки животни тегло по-малко от 2,3 кг. Малка переноска за морски свинчета има удобна дръжка за задържане отгоре и се предлага с каишка, който може да бъде носен на рамо или през рамо. особено подходящ за разходки на домашни любимци, пътуване, къмпинг, пазаруване, партита и т.

Други функции

Най-добри сделки